סופעונה...

סופעונה...

כידוע לכולנו, בקניונים- גשם בחוץ וסיילים בפנים. אבל כיצד לדעת מה לקנות? איפה? מתי? ומה צריך להביא? מתי? המון קונים נוטים להגיע למרכזי הקניות בשעות העמוסות (כן, הן הכי נוחות להגעה, אבל לא לקניה) נסו להגיע בשעות מוקדמות או בשעות הצהריים, כשאין הרבה אנשים. מה לקנות? תמיד יוצא שאנחנו מגיעים במטרה לקנות מכנס וחוזרים על הרבה דברים (ולרב ללא המכנס) לפני שאתם יוצאים תנו מבט בארון- מה אתם צריכים? אם תמקדו את עצמכם, תוכלו לחזור עם דברים להם אתם זקוקים באמת ולדעת, פחות או יותר, איפה לחפש (למרות שאפשר לפזול לכיוון חנויות אחרות) אם אתם צריכים תחתונים, אל תחפשו בחנויות נעלים :) רצוי שלא תתפתו לקנות דברים שלמרות שהם במחיר נהדר אין לכם מה לעשות איתם (מי באמת רוצה קולפן לימונים?! ותודה לעדי אשכנזי) קנו דברים שמישים, רצוי שישמשו אתכם גם בעונות הבאות (לרב הדברים האיכותיים עולים קצת יותר, אבל שווה להשקיע) אל תשקיעו יותר מדיי בטרנדים חולפים, גם אם יחזרו- זה פשוט לא שווה. איפה? פוקוס. פוקוס ושוב פוקוס. אם אתם יוצאים לציד אחר ביגוד.. תשוטטו כאוות נפשכם במרכזי הקניות, אבל בשביל לבצע קניה טובה לכו למקומות בהם אתם, לרב, מוצאים את עצמכם (אל תחפשו בשילב... אלא אם אתם מחפשים לקנות בגדי תינוקות וכו') אם אתם יודעים מה אתם מחפשים- תגשו לעבודה. יכול להיות שבדיוק כש"רק תקפצו לבדוק אם משהו התחדש בXXXX" יחטפו לכם את הנדרש. זמן לשוטטות תמיד יהיה. המלצות מנגו- 50 אחוז הנחה. שווה. באמת. רנואר- 50 אחוז הנחה על קולקציית חורף. קדס-פריט שני בחצי מחיר. ג'ינס ב-99 ש"ח. פוטרים מ-50 ש"ח. לי קופר- חולצות ב59 (במקום 99) סריגים ב99 (במקום 150) הנחה על ג'ינסים דלתא- פריט שני בחצי מחיר. גזית- עד 50 אחוז הנחה. מגפיים ב500, נעליים ב150, מגפונים ב200. בהונות, שופרא- עד 30 אחוז הנחה על הנעלים (בפאלו וכו') קרוקר- 50 אחוז על כל הקולקציה פרט לג'ינסים. פול אנד בר- עד 40 אחוז הנחה בנוסף למכירות סופעונה. קסטרו מן- 50 אחוז הנחה. על כל חולצה מקבלים טי-שירט. תמנון- כל הקולקציה מ10 שקל (!) ועד 80 שקל. מגה ספורט- 1+1. עד 50 על אדידס, קאפה ונייקי. אירוקה- עד 70 אחוז הנחה על קולקציית חורף. בוניטה- 30 אחוז. סריגים 2+1 nine west- תיקים ונעליים החל ב200 שקל. קסטרו- עד 50 אחוז. פוטרים וסריגים 1+1. TNT\הוניגמן\הוניגמן קידס- 3+1 תזכרו ששווה להשקיע בכל מיני נספחים (צעיפים, צמידים, תיקים וכו') כי כשמוסיפים אותם, ניתן לקבל כל פעם מראה שונה לגמרי. בברכת קניה שפויה, אוהבת- חסה **************** תודות: בוטיק, מעריב לנוער, קוסמו.

../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif

קבל ח"ח ענק על ההשקעה - אדאג שיפרסמו את זה ברחבי תפוז
אגב - אתמול קניתי חולצה חמודה מקרוקר..
וב-TNT יש מבצע על כל החנות (נראה לי) על כל פריט שני 80% הנחה
אבל אין כ"כ מה למצוא שם.. הייתי שם אתמול, מדדתי חולצות, מכנסיים כל מיני.. הגזרות לא הכי יפות וטובות, החולצות חד פעמיות (רואים עליהן) וזהו.. לא משהו מיוחד
(גם המכנסיים) חבל.

LuLiLoPiLaTo1

New member
תודה!../images/Emo140.gifאבל מה עם פוקס?

מישהו יודע אולי?
ושוב תודה רבהה

מאיה1983

New member
קבלי תיקון

בTNT זה פריט שני ב80% הנחה שזה שיא השווה!!! ו...
על הלינק בעמוד הראשי!!!! שיחקת אותה

אייל81

New member
לגבי קסטרו(לגברים מן הסתם..)

את בטוחה שהתחילו שם מכירות סוף עונה של 50%? כי הייתי בחנות שלהם לפני שבועיים,הםהצהירו על מכירות סוף עונה,והיו הנחות של 10-20% ... עוד משהו,כמה זמן בגדים מחזיקים בכלל במכירות סוף עונה האלו(הכוונה לבגדים שווים)? כלומר,לרוץ מחר או שאפשר ללכת סופ"ש הבא? תודה רבה

BeNiT1BiNbA

New member
רצוי עכשיו כי..

..אנשים נוהרים לחנויות כמו משוגעים..וכמו שהחסה המליצה.. ללכת בשעות הנכונות!!..כשכל הסחורה גם עדיין מסודרת על המדפים ולא על המדפוני זכוכית מפוזרים.. אח"כ כל הסחורה הכי ל-א תישאר... תמיד זה ככה.. בהצלחה

A r i s t o

New member
גם אני שמעתי על ההנחות בלי קופר

ואתמול הייתי שם וזה בכלל לא היה ככה... קניתי 3 חולצות וכולן עלו מעל 150

BeNiT1BiNbA

New member
כי זו הסחורה החדשה..

בכל חנות כמעט שהיא שייכת לרשת, יש תקופות..במשך העונה עוד מביאים סחורה חדשה של אותה העונה..והסחורה הזו לא נכללת בסופעונה.. אבל יש עדיין מציאות על הסטנדים בלי קופר!!..זה בדוק.. יש שם סריג מהמם עם ריצ'רץ' בצד..וזה מגדיל ת'חזה =] בדוק.. לא היה במידה שלי אז התבאסתי..אבל שווה בדיקה.. גם כל החולצות שעולות 59 במקום 99 שוות במיוחד..ספורטיביות לגמרי אבל אדירות לדעתי.. בסגנון של מלי לוי ויעל גולדמן באקזיט..

למעלה