ניצחון 8-0 קצת מפתיע ומקום 4 מאכזב
בתחילת העונה חשבתי שאני אלחם על השארות, ועם התפתחות העונה הבנתי שסתם הייתי פסימי.
קבוצה אחת כבר בתחילת העונה סבלה מ-3 פציעות לשחקנים משמעותיים מבוגרים וזה בעצם מה שגרם לו לרדת ליגה
קבוצה שהייתה אמורה להיות בצמרת סבלה מהרבה דפיקות מנוע וסיימה 5.
קבוצה שפתחה טוב, דעכה וירדה אוטומטית (אותה גם ניצחתי 8-0).
קבוצה שציפיתי שתלחם חזק על אליפות בגלל הגנה כנראה פשטה רגל והפסידה טכני ב-5 המחזורים האחרונים וסיימה 6 (הייתה 2 או 3 לפני).
קבוצה אחת שהייתה אמורה לקחת אליפות דיי בקלות אחרי שהפסידה רק לי בסיבוב הראשון וכנראה החליט שהוא רוצה להשאר ליגה אז התחיל להפסיד כנראה בכוונה, שבמחזור האחרון זה היה 7-0 לקבוצה שהתחילה רע מאוד, אבל השתפרה וסיימה מקום 3.
והאלופה שחשבתי בכלל שתסיים בתחתית, אבל בסוף פתאום נהנתה מהרבה דפיקות מנוע (5-3 מאוד לא מוצדק נגדי במחזור 13 בין היתר) ובסוף לקחה אליפות..
עד לפני 4 מחזורים חשבתי שיש סיכוי לא רע עדיין לקחת אליפות, ואז היו לי 2 דפיקות מנוע שהרחיקו אותי מזה. אבל העיקר שסיימתי עונה ראשונה בליגה 4 במקום 4, מה שאומר שאני נשאר בלי מבחן. ממה שראיתי במבחנים של האלופה, כל עוד הקבוצה מליגה 3 לא תוותר, אין לו סיכוי. ויהיו לפחות 3 עולות חדשות, קשה לי להאמין שמקום 5 ירד בסופו של דבר, כי זאת קבוצה שהייתה אמורה לסיים עם אליפות העונה לפי איכות הקבוצה.
נקווה שלא יעלו קבוצות חזקות מידי, אבל עונה הבאה אני מקווה לרו. חזק בצמרת, ונקווה לאליפות, שבהחלט אפשרית