סופסוף!

סופסוף!

היום עברתי תאוריה...רביעית אומנם....אבל העיקר שעברתי... היו כמה אנשים שקצת צחקו על זה שנכשלתי כבר שלוש תאוריות.... אבל רק רציתי להגיד שמשתלם ללמוד ולחרוש....עברתי רק עם 2 טעויות הפעם!!!!

tttttttttt1

New member
אמממ אם אתה עובר אז לא כותבים לך

על הטופס כמה טעויות היו לך.... (לפי מה שאני יודע)

aviGODFATHER

New member
צודקת

באמת משתלם ללמוד ולחרוש, אבל חבל שלקח לך 3 כשלונות בשביל להבין את זה. במקום לבזבז 464 ש"ח יכולת לבזבז רק 116.

One Echoe

New member
איך אתה יודע שהיא לא חרשה

עוד לתיאוריה הראשונה? וגם אם היא באמת לא חרשה, זו לא סיבה לרדת על מישהי בגלל הכשלונות שלה.

תודה...

באמת תודה על ההגנה.... אני באמת חרשתי לתאוריה הראשונה וכך גם לכל השאר.... אני יודעת ששלמתי הרבה כסף.... אבל עם כל חרישה וחרישה למדתי דברים והפנמתי אותם...מרבית האנשים לומדים כדי לעבור את התאוריה ולא כדי לזכור...כל עוד הלימוד עוזר לי לזכור את הדברים גם כשאני על הכביש אז זה משתלם!!!! ודרך אגב....היום היה לי שיעור אחרי שבועיים שלא היה לי וג'יפ נכנס בי... הנהגת היתה אשמה 100% ולא אני....אם לא הייתי חורשת לתאוריה לא הייתי יודעת מה לעשות במצב הזה... בסופו של דבר...גם אם עברתם תאוריה...תמשיכו ללמוד...כי זה לא העיקר לעבור...העיקר זה לדעת מה לעשות במצבים מסויימים שהמורה שלכם לא נמצא איתכם...תחשבו על זה טוב טוב... יומטוב!

aviGODFATHER

New member
לא ירדתי עליה

אבל אם היא הייתה חורשת, היא לא הייתה נכשלת 3 פעמים.

One Echoe

New member
לא בהכרח.

היא כתבה שהיא חרשה גם לפעם הראשונה. לפעמים בנאדם לחוץ, לפעמים הוא נופלל על מבחן קשה, לפעמים פשוט לא הולך.

מתן1002

New member
אני מקבל את זה רק

במבחן הראשון של הלחץ והכול ,אבל להיכשל 3 פעמים בתיאוריה זה לא נקרא לחרוש..!

abcdcba

New member
איזה שטויות! נו.. מה כבר שואלים

בתיאוריה? איך אני מתחרפן כל פעם שאני קורא את ההודעות האלה.. מה לחוץ? מה קשה? השאלה הכי מסובכת בתיאוריה (מלבד מנוע שנדיר שבכלל שואלים הרבה שאלות) היא כמה מטרים לפני קו עצירה אסור לחנות.. נו באמת.. זה הכל למידה- ועוד לא של הרבה חומר.. מי שלומד, אפילו מעט, מצליח. מצטער על הוצאת העצבים

abcdcba

New member
וזה כמו שהמורה שלי פעם הייתה אומרת

כל עוד אתה לא מביא פתק מהרופא שבו כתוב שאתה אידיוט, אז אתה יכול להצליח בדבר כזה

One Echoe

New member
תתפלא.

לך זה לא קשה, ואתה לא היית לחוץ. יש אנשים שיש להם חרדת מבחנים, שקשה להם עם הנושא, שגם אם הם יחרשו, עדיין הם לא יצליחו. לא כל בני האדם זהים, תפנים את זה.

abcdcba

New member
זה לא קשור

כל אחד והיכולת שלו.. אבל אנחנו מדברים על הביקוש המינימלי מאדם- אף אחד לא מבקש מהנבחן להיות פרופסור לדיני תעבורה ולא מבקשים ממך לנתח את הכביש ואת חוקי התעבורה.. בסה"כ מבקשים רמת אינטילגנציה מאד מאד מאד נמוכה, רמה של הגיון פשוט ושל ידע מינימלי שבמינימלי של 20 מרחקים וזמנים ומהירויות בע"פ..

Another Girl

New member
שטויות.

אין לך מושג מה חלק מהאנשים יכולים, ומה לא. מה שקל לך, קשה לאחרים. אל תסיק מסקנות מיותרות ואל תתיימר לדעת מה צריך ולא צריך כדי לעבור את הבחינה.

abcdcba

New member
אני בטוח שהרבה מאד אנשים יסכימו

איתי שכך הדבר.. הדרישה בבחינה התיאורטית היא כל כך קטנה- ידע כה מועט, היגיון כה פשוט, חשיבה כה מעטה. אין שום סיבה שאדם שפוי בנפשו לא יעבור אם ילמד אפילוח מספר שעות..

One Echoe

New member
תגיד את האמת,

אתה מתעקש בשביל *לנצח* בויכוח, נכון? הרי ברור לך שמה שאתה אומר פשוט לא נכון. אין דבר כזה "הדרישה כ"כ קטנה", לבנאדם אחד זו תהיה דרישה קטנה, לאחד אחר לא. ספציפית, מבחן הנהיגה התיאורטי הוא לא כ-ז-ה פשוט שאפשר לקבוע בוודאות שכל אדם צריך לעבור אותו במאה אחוז, אלא שבאמת זה מבחן שיש ללמוד אליו הרבה. יש אנשים עם חרדת מבחנים, יש אנשים שלא הלך להם, שטעו, שהיה להם מבחן קשה, ועוד 1000 סיבות. זה לא אומר שהם לא חרשו או לא למדו, וזה בטח לא אומר שצריך לרדת עליהם או להגיד שהם לא עמדו בדרישה המינימלית.(מינימלית ע"פ מה או מי?

למעלה