מחר חוזרים לשגרה
.
שגרה נעימה, הנכדים והילדים במסגרותמחר חוזרים לשגרה.
ממש תפס מנוחה.סוף סוף הגיע "אחרי החגים". אחרי המון ארוחות חג וסופי שבוע אפשר לנוח.
צפה בקובץ המצורף 138120
הקטע של הכנת קישוטים אכן חוויה כייפית.את הסוכה שלנו הקמנו בערב החג. הגברים שבחבורה עסקו בלהעלות את הסכך הכבד לאללה למקומו... הנשים עסקו בהתקנת קירות הסוכה... והסבתא עם הנכדים והנכדות בקישוט. חוויה נהדרת שתלווה אותי עד לסוכות הבא בעזרת השם...
אני אתגעגע לרגעים הקסומים האלה... ושהשיגרה... חחחח... תלך לה ותינגש בחג הבא שיושיב את כל המשפחה שוב...
את הסוכה פירקתם? בזמנו הסוכנה שבנינו נשארה מעל חודשאת הסוכה שלנו הקמנו בערב החג. הגברים שבחבורה עסקו בלהעלות את הסכך הכבד לאללה למקומו... הנשים עסקו בהתקנת קירות הסוכה... והסבתא עם הנכדים והנכדות בקישוט. חוויה נהדרת שתלווה אותי עד לסוכות הבא בעזרת השם...
אני אתגעגע לרגעים הקסומים האלה... ושהשיגרה... חחחח... תלך לה ותינגש בחג הבא שיושיב את כל המשפחה שוב...
בשנה שעברה הקמנו סוכה לבקשת הבן וקישטנו במוטיבים לאומיים כולל דגל היחידה שלו. כשהסוכה כבר עמדה הוא אמר שבביקור שערכו כמה ימים קודם לכן באיזורים בהם לחמו ב-7.10 ואחריו שנה לפני הביקור ראו שהסוכות בישובי קו הגבול נשארו עומדות במשך השנה, והסוכה שהקמנו- מחווה לאותם אנשים שהקימו ולא יכלו לפרק. השנה כבר לא הקמנו סוכה, עם זאת לוחמי הצוות של בני יצאו לערוך הקפות שניות במוצב שהצליחו לחלץ מידי החמאס (שכבש אותו, הרג יותר מחצי מהחיילים ופצע את כל השאר)- אחרי שיחידה של הלוט"ר לא הצליחה לעשות זאת.את הסוכה פירקתם? בזמנו הסוכנה שבנינו נשארה מעל חודש
. בשנים האחרונות הפסקנו להקים סוכה.
מרגשבשנה שעברה הקמנו סוכה לבקשת הבן וקישטנו במוטיבים לאומיים כולל דגל היחידה שלו. כשהסוכה כבר עמדה הוא אמר שבביקור שערכו כמה ימים קודם לכן באיזורים בהם לחמו ב-7.10 ואחריו שנה לפני הביקור ראו שהסוכות בישובי קו הגבול נשארו עומדות במשך השנה, והסוכה שהקמנו- מחווה לאותם אנשים שהקימו ולא יכלו לפרק. השנה כבר לא הקמנו סוכה, עם זאת לוחמי הצוות של בני יצאו לערוך הקפות שניות במוצב שהצליחו לחלץ מידי החמאס (שכבש אותו, הרג יותר מחצי מהחיילים ופצע את כל השאר)- אחרי שיחידה של הלוט"ר לא הצליחה לעשות זאת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.