סופסוף

HelterSkelter1

New member
סופסוף../images/Emo70.gif

היום, סופסוף, אקסרג`י מיוזיק, הלייבל השוודי, הוציא לאור היום את היבריס ואפילוג של אנגלאגארד. מבחינתי זה מאורע משמח מאוד, ואחרי כ"כ הרבה זמן (שחלקכם חיכו ה-ר-ב-ה יותר ממני) המאסטרפיסים האלו יוצאים. יאללה! למה אתם מחכים? להזמין! (קניתי כבר את הגרסא הדהוייה של אפילוג, אז נשאר את היבריס
).

jt7785

New member
../images/Emo32.gif אהבתי לאללה את התמונה באינפו

שלך, משעשע ביותר

gunr7

New member
אני חייב להגיד

שאחרי כל הזמן שחיכיתי והתאפקתי לא לצרוב את הדיסקים שלהם, כבר די נמאס לי מהם ואני לא בטוח שאני יקנה את הדיסקים. למרות שאני מאוד אוהב אותם! אגב, אתה יודע משהו על הדיסק החדש? הם בכלל עובדים עליו?

gunr7

New member
שמעתי כל אחד

איזה 20 אלף פעם. גם את ההופעה החיה שאגב חלשה בהרבה מההקלטות אולפן.

HelterSkelter1

New member
הבנתי...

את היבריס שמעתי די הרבה, והייתי בטוח שהוא לוקח את אפילוג בהליכה (את אפילוג שמעתי, אבל פחות). עכשיו, אחרי עוד שמיעות של אפילוג, אני מבין את הגדולה שלו
לדעתי הם שווים.

gunr7

New member
למרות שאני מעדיף את אפילוג

יש לי בעיה קלה איתו... יותר מדי נסיון של אנגלגרד לחדור לעולם הריו. אתה יודע שהם התפרקו אחרי האלבום כי הם לאט לאט רצו להפוך למוזיקאים "רציניים", אתה יודע, לא מוזיקאי רוק, ומרגישים את זה מאוד מאוד באפילוג. הם התפרקו ורק אחרי 10 שנים הבינו שצריך לדבוק במה שטובים בו. ועכשיו הם עושים פרוג ביותר קלילות. סה"כ זה מוזיקה קלה.

HelterSkelter1

New member
תגובה

"יש לי בעיה קלה איתו... יותר מדי נסיון של אנגלגרד לחדור לעולם הריו" אני ממש לא מסכים איתך, אבל זה גם לא חשוב. אתה צריך לשפוט את האלבום לפי עצמו, לא לפי למה הם ניסו להכנס ומאיפה הם יצאו ומה הם עשו. צריך להתייחס למוסיקה, לא לבולשיט. אהבת? יפה מאוד, גם אני. לא אהבת? לא נורא. בקשר לזה שאתה מייחס את הפרוג למוסיקה הקלה, אני לא כ"כ מסכים איתך, בטח ובטח שלא לייחס את אנגלאגארד למוסיקה הקלה, בגלל שלדעתי המוסיקה שהם עושים היא אומנותית נטו, והיא בטח לא קלה, אלא קשה יחסית לעיכול, מיוחדת ומנותקת מכל מה שמתרחש והתרחש במיינסטרים בתקופת הכתיבה של האלבום.

gunr7

New member
ההגדרה של "אומנותיות"

היא די קשה. הם עושים מוזיקה יחסית מורכבת (ברובה) ומלודית (רגישה?). אם יש בה בלחנים הרבה רגש, זה בד"כ נחשב לאמנותי (בעיניי הקהל). מורכבות ורמה לדעתי הם לא קריטריונים לאומנות. ורק שיהיה ברור, אני מאוד אוהב את אנגלגרד.

Rubycon

New member
לא מצאתי שם פרטים

שילמת בכרטיס אשראי? יש דמי משלוח?

HelterSkelter1

New member
האמת, שלחתי להם אימייל

והם לא ענו לי עדיין, השוודים הסהרוריים האלה
ומה שעוד יותר מוזר, אין לי מושג איך קונים את זה אונליין... עושים רג'יסטר, מוסיפים את הדיסקים לעגלת הקניות, ומה אז? אי אפשר לקנות...

HelterSkelter1

New member
אוקי..

עכשיו הם אמורים לשלוחלי לאימייל כדי שאני אאשר את הקנייה. זה אמור להשלח אוטומטית, והם עדיין לא שלחו החראות

למעלה