סופסוף עוצרים פה...

טרמפיסט

New member
סופסוף עוצרים פה...

אוקיי חברים וחברות, בזאת אני מודיע על פרישתי מהפורום הזה. זה לא שלא כיף לי פה, זה לא שאין פה אנשים שמוצאים חן בעיניי...ממש לא. פשוט השבוע (שבו נכנסתי לפורום) הייתי בחופשה בבית, ועכשיו היא נגמרה - וצריך לחזור למכינה ביום ראשון. (והנה בזה באה התשובה לשאלה הנצחית שנשאלתי פה פעמים רבות אינספור - בן כמה אני...ובכן - אני בן 18, ולומד במכינה בקשת - רמה``ג). סביר להניח שאני עדיין אקפוץ לבקר מדי פעם (פעם בשבועיים), אבל לפי קצב ההודעות פה אני לא אשאר בעניינים בכלל... בכל אופן, מי שעדיין לא עניתי לו על שאלות או שחושב שלא הבהרתי משהו, זה הזמן לכתוב לי מייל או לתקשר איתי באייסיקיו שמשרת אותי נאמנה: email: [email protected] icq: 57302650 היו שלום, ותודה על הדגים. תחשבו חיובי ותחייכו כל הזמן. תהיו אופטימיים ושמחים, והכי חשוב תזכרו אותי :) שלכם (רק עד סוף השבוע), הטרמפיסט שבלבל לכם את המח בשבוע האחרון (או - אלי - בשמו האמיתי).

טרמפיסט

New member
רגע אחד לפני הסוף

חברים; גם אחרי תקופה קצרצרה שכזאת במרחב הוירטואלי אני אתגעגע אל כל אחד ואחת מכם. הדברים שאמרתי למעלה נכתבו דיי בקצרה כדי לא לתת פה נאום חוצב להבות על פרידה והתחלה חדשה בלה בלה בלה... :) להתראות לכם וילי, שגי, כפיתוש, זרזיר, מיקי, ועוד רבים וטובים שפשוט נעלמו לי כרגע... הכתובת שלי ידועה לכם. נישוקים וחיבוקים (נו בנות, עכשיו זה מקרה יוצא דופן) לכולם וכולן! תמיד אתכם, הטרמפיסט שעלה על הרכב.

דרך צלחה!

דווקא אתה מכל החדשים חייב ללכת? אז רק תזכור כשתתקע בפקק (אין איך לברוח מזה זה חייב להגיע אפילו לטרמפיסט) שיש פקקים קטנים כאן בפורום (בעצם פקקים נמצאים בעיקר בצ`אט) שזוכרים אותך... הטרמפיסט עם המגבת...(עם נקודות...) דרך צלחה! תכלת.

וילי

New member
חבל...

נורא הצטערתי לשמוע עד שמצאתי אחד כמוך הוא כבר הולך ואם הכתובת שלי ידועה לך אתה מוזמן לכתוב בהצלחה בחיים,ויליאם

כפיתוש

New member
עוד פרישה?

ב``ה נו, די, באמת... הלב שלי כבר לא עומד בעומס... בהצלחה. הא לך מתנתי הצנועה לפרידה... H-( כפית של כושר.

טרמפיסט

New member
עלו עליי

ממ..ממ..מה..מה? זה חלק משם המשפחה שלי...אז זה הגיוני שאנחנו מדברים עליי. תפרטי!

למעלה