סופסוף סופ"ש

no way

New member
סופסוף סופ"ש

הנה פורטרט של ליו טיילור המדהימה, שרשמתי במהלך השבוע (למי שחיפש פורטרטים). בן- אני מתנצל מראש על היעדר הצוואר. עט-עפרון ומחק רך. פיגמליונית- האתר שלך מרשים ביותר. מעוצב להפליא וציורים יפים. תמשיכי למלא אותו. נוגעת-לא נוגעת - תראי לנו כמה השתפרת מאז המילניום הקודם... :) ואפרת- לא להיות נוקשים. בעקבות תגובותיך FreeFeeling חושש להגיד איזה חומרה הוא קנה, וחברי הפורום מאבדים מידע חשוב. אז תהיה פרסומת. אם זה משהו שמגיע לו להתפרסם - למה לא ? SC- אתה יוצר פה רעב ממשי ליצירות שלך. קדימה- תעלה כמה ! :) סופ"ש נעים !!

no way...

אמרתי לכם שאני הכי "זקנה" כאן... ולגבי עבודותי הענתיקות, מהמילניום הקודם... עכשיו אתם יודעים למה לא רציתי להעלות שום עבודה... הישנות, לדעתי, חלשות... והחדשות - לא יועלו לרשת (!) לפני חשיפה מסודרת בתערוכה... והתערוכה שלי מתקרבת.... אני ממשיכה לייצר דברים חדשים וחדישים...

אל תשכחי לפרסם את מועד

התערוכה כאן וכמובן מיקום, אני מניחה שזה יהיה במרכז אבל אולי אני אשתדל ואגיע בכל זאת.

תודה רבה NO WAY

אני כבר בשלבי עדכון... יש גם כמה תיקונים לתקן והוספות. הציור שלך די טוב, בהחלט רואים שזה היא! קצת ברק בעיניים לא יזיק (אני תמיד מציקה עם זה)- נחמד

היי לא פייר!!!

היי לך NO WAY ידידי...
כולכם רשאים לספר על דברים שקניתם, ואני אשמח אם תיידעו את כל חברי הפורום בדברים חדשים ומעניינים, אבל איסור הפירסום מתייחס לבעלי אינטרס, כלומר - בתי ספר לא יכולים לפרסם את עצמם, בעל גלריה לא יכול לפרסם את עצמו, הוא כן יכול להזמין מדי פעם לתערוכה אבל לא ליצור מהפורום עיתון וירטואלי לעסק שלו. מקווה שהסברתי את מהות העניין והרישום שלך מהמם!! אפרת

למעלה