סופסוף סופ"ש

danduuu

New member
סופסוף סופ"ש../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בונג': שיר השבוע לא של בונג': אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: שבוע טוב

We Never Close

New member
בוקר טוב!

שיר השבוע של בונג': last man standing שיר השבוע לא של בונג': Nickelback - How you remind me אלבום השבוע: נראה לי lost highway עם כל ההתעסקות בו להקת השבוע: בון ג'ובי משהו טוב שקרה השבוע: סבתא התחילה שיקום סוף סוף משהו רע שקרה השבוע: עזבו משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש, מסע, המון שיעורי בית ציטוט השבוע: אין לינק/אתר השבוע: simpleplan.com סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: no second chance תמונת השבוע: לא מצליחה להעלות מה את/ה שומ/ע עכשיו?: כלום

סופ"ש עמוס ולחוץ.. בעעע.

שיר השבוע של בונג': איטס מיי לייף. שיר השבוע לא של בונג': ביוטיפול ליאר של שאקירה וביונסה, אול גוד טינגז קום טו אן אנד של נלי פורטדו וגירלפרנד של אבריל. אלבום השבוע: אריק ברמן - הראשון. להקת השבוע: אירוסמית'. משהו טוב שקרה השבוע: יהיה לי אפטר פרטי בן זונה!
משהו רע שקרה השבוע: היום ומחר עבודה. אני אקרוס בלי שינה
. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופשששששששששששששש!
ציטוט השבוע: אין אחד. לינק/אתר השבוע: שיהיה תפוז. סמיילי השבוע:
. סרט/סדרה/ספר השבוע: חותנת בהפרעה. תמונת השבוע: אין. מה את/ה שומ/ע עכשיו?: כלום.

LIRONSH100

New member
סוף שבוע עמוס גם...

שיר השבוע של בונג': Make A Memoryשיר השבוע לא של בונג': אדוני בגירסא של עברי...אלבום השבוע:Lost Highwaysלהקת השבוע: בונ'ג...משהו טוב שקרה השבוע: קבלתי גם במתכונת וגם בבגרות 97 באנגלית (החלק של הבעל פה (הפרויקט היה על איט מי לייף עד עכשיו לא החזירו לי את הפרויקט וזה המורה שלי שמעקבת את זה (ואני יודעת כבר אתת הציון (100 אלה מה...)משהו רע שקרה השבוע: שקבלתי רק 97 בבחינה?משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המתכונת בזואולוגיה (המגמה שלי בבית ספר..) אני מתה מפחד ממנה...ציטוט השבוע:"הרבה צדדים לדרך אבל אני מקשיב ללב כי רק האמונה תנצח את הכאב"לינק/אתר השבוע:סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: במרחק נגיעהתמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?:Make A Memory

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifגם לי היה השבוע תבגרות בעל פה

שבאה הבוחנת ממשרד החינוך וממש נלחצתי בהתחלה התחתלתי לגמגם כזה אז אני לא יודעת כמה אני אקבל :/ רק ביום ראשון אולי יגידו לנו תציון, אבל בבחינת בעל פה שהמורה עשה לי על הפרוייקט קיבלתי 100 אז אני מקווה שיהיה לי ציון טוב וואו עשית על איטצ מיי ליףף?! מעניין

inbal287

New member
שלי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בונג': If That's What It Takes
שיר השבוע לא של בונג': Incubus - Dig
HIM - In The Nightside Of Eden Children Of Bodom - Kissing the Shadows Dixie Chicks - Not Ready To Make Nice No Doubt - Don't Speak אלבום השבוע: Stream Of Passion - Embrace The Storm להקת השבוע: בונג' משהו טוב שקרה השבוע: 100 במגן בצילום
, ההכנות לתערוכה [כיף כיף כיףףף]... ולמרות כל הלחץ, היה שבוע מוצלח משהו רע שקרה השבוע: העצבים שהיו לי מהבנאדם שהיה אמור להכין לי את המסגור לתמונות משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פתיחת תערוכה! ביום ראשון! אעעעע! ציטוט השבוע: אין לינק/אתר השבוע: תפוזינההה
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: מרחק נגיעה
אני לא מאמינה שהם לא ביחד
תמונת השבוע: אין :$ מה את/ה שומ/ע עכשיו?: McFly - Don't Stop Me Now סופ"ש מעולה
.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifבהצלחה בתערוכה !!

גם לי יש תערוכה עוד איזה שבועיים רק שאני לא ממש מחכה לזה XD

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifשלי..../images/Emo23.gif

שיר השבוע של בונג': Bon Jovi - Always
ככה זה שיש ימים קשים.. :[ שיר השבוע לא של בונג': faith Hill - Stronger אלבום השבוע: Lost Highways להקת השבוע: בונג' כרגיל משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי ציונים, ממוצע 93 אבל הכי חשוב מגן 100 באומנות משהו רע שקרה השבוע: או..הרבה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים תפרוייקט באומונות סוף סוף, ללכת למסיבה ציטוט השבוע: "זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי זה רק הלב.." :( סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: ים של סודות תמונת השבוע:
מה את/ה שומ/ע עכשיו?: כלום

../images/Emo207.gifפורום מאיה בוסקילה בתפוז מאחל

חג שמח וכשר.. מוזמנים תמיד
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=988 שבוע טוב [:

למעלה