סופסוף! סופ"ש

Sagaris

New member
דיר בעלק את מקצרת אותו...

חח אני יבוא אלייך ויקצר אותך אם רק תנסי לחשוב על זה

cohen shir

New member
איך תקצר אותי?! ../images/Emo12.gif

ואני חושבת על זה הרבה ועדיין לא באת.... ושנינו יודעים שזו הייתה הבטחה.... והבטחות חיבים לקיים כמו כל ההבטחות ששנינו מכירים..... דברים חדשים וכאלה....

Blue Aura

New member
לא הייתי מחליפה את העיניים שלי.../images/Emo189.gif

אני עובדת כל הסופ"ש, 9 שעות ביום, יום שבת זה איזה 25 ש"ח לשעה.
העיניים שלי שורפות נורא. >___<" אני מתה מעייפות...
גליזוש, אני אוהבת אותך.

YogevLevi

New member
העייפות ../images/Emo199.gif

מחר כל המשפחה מצד אבא מגיעים לבקר פה במצפה.... 36 איש....=| הקימו אותי ביום ב-10 כדי שאני אעזור לסדר את הבית >_<" ואבא שלי נזכר שצריך לצבוע משהו בשירותים, גיליתי את הצבעי שבי.... חוץ מזה שהעבידו אותי גם בתור סבל ומנקה וטבח ומה לא =\ אבל עכשיו בגלל שלאמא לא היה זמן לבשל (כי היא בישלה ל-לכל ה-36) אז הולכים למסעדה D= והיום קרה משהו ממש מוזר, אבל ממש. באמצע היום פתחתי את המים הקרים במקלחת סתם כדי להתרענן והפלא ופלא.....בגלל החום אפילו המים הקרים הפכו למים חמים >_<" ולא, אני לא הוזה.....בדקתי פעמיים שבאמת פתחתי את הקרים ולא את החמים בטעות ולשאלה היומית- ידיים ואצבעות

ציצים

היום בבוקר הקפיצו אותי לעבודה, חזרתי ב4 בערך,אכלתי וזה....וב5 וחצי הלכתי לישון....עד 9 |= קמתי היפר לגמרי,אז אני מנסה להחליט לאן לצאת היום ועם מי כי ממש ממש בא לי. ומחר עבודה מ12 עד 10 בלילה...... כמה לא כיף לחזור לשיגרה
.

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif פנים וציצים ../images/Emo3.gif

לאדעת מה בפנים, העיניים.. האף.. חחחח לאדעת]; אאאאאא ליאורע אני רוצה להפגש איתך קצת]; לפני הנסיעה. היום היה יום חרא, אתמול החברה הכי טובה שלי נסעה ורבתי עם ידיד שלי.. כאילו לא ממש רבתי איתו, הוא אמר פשוט דברים.. מבלי לריב.. עזבו. קיצר והיום רציתי לצאת למסיבה או משהו וממש ממש לא יצא כי לא היה לי ממש עם מי, ויצא מעפן.. ועכשיו בא לי ללכת לאנשהו ממש עכשיו אבל אין לי עם מי ולאן]; מי ישעשע אותי:( מזמן לא יצא לי שלא יצאתי ממש, אפילו שרציתי.. בתקופה האחרונה יצאתי מהבית כל יום, אפילו אם זה מתחת לבית עם חברה או משהו. מבאס]; שונאת שישבת, זה הזמן הכי מבאס לי בשבוע.. כאילו "חובה לצאת" אז, ולא משנה אם יצאתי כל יום השבוע,.. ברגע שאני לא יוצאת בשישי, אין אין, זה דפוק לגמרי. מחר לאדעת מה אני עושה.. אבל מה זה משנה, עוד 6 ימים ניו יורקקקקקקקקקקקקקקקק

m i c k e y 15

New member
ציצים ואף-_-

להקטין אותם הכוונה חחחח מה שעשיתי היום....מסתכם בלישון.. לא הכלתי לישון אתמול בכלל אז נשארתי ערה..נרדמתי באיזה 4 וחצי..התעוררתי אחרי חצי שעה..נדרמתי שוב ב-6 התעוררתי ב-7 והמשכתי לישון ואז שוב התעוררתי קמתי וחוזר חלילה חחח עד עכשיו.. שינה אין לי המיום שוב..

moshe present

New member
בלו בלו

חזרתי עכשיו פרום טה סיטי. ולפניי זה חזרתי מתל אביב, הייתי עם חברה בהופעה של שוטי הנבואה =) היה מעולה. אבל בואנה חם בתל אביב יותר מכאן! לחות מגעילה. הגענו בשמונה לאילת, עפתי הבייתה להתקלח לאכול וכרגיל להופעה..אחריי זה יצאנו. ישבנו שתיתי בן לאדן זה קצת חזק לא רציני יותר מדי. עבר לי לגמריי עד עכשיו. ישבנו עם חברים בלה בלה. עלינו לתיירות נכנסו בקלות לפאב שזה היה נחמד. ראיתי אנשים חמודים ויפים :)) בתשע צריכה כבר לקום. בוהו לפחות 30 ש"ח לשעה :) עובדת או חמש או שמונה שעות. מנהלת גנובה יש לי אין לה מושג מכלום. יאללה אנשייםם שתהיה אחלה שבת! לילה טוףףף

D a N i T a

New member
עיניים ושיער...

גם אני מוזמנת לחתונה?
אתמול בערב היינו אצל דודה שלי.... היה נחמד לראות את הבנות דודות שלי והן כנראה יבואו שבוע הבא לישון פה יאיי ^^ אממ... היום צריך ללמוד לתיאוריה ולגשת יום שני או רביעי....

עיניים ושיער. או את הפנים באופן כללי../images/Emo12.gif

לא יודעת נו
ואם כולם התלהבו, גם לי מותר. |מוציאהלשון| הפעם בא לעיניים על כחול-ירוק.

למעלה