סופסוף - נשבר המשולש!

Aeroguy

New member
סופסוף - נשבר המשולש!

אחרי שאירוסמית' הופיע ב-7.5 השנים האחרונות רק במשולש ארה"ב-קנדה-יפן, המשולש נשבר - מסתבר שב-26 לחודש הנוכחי, אירוסמית הולכים להופיע ב... לא תאמינו... לא, באמת, זה נראה הזוי לגמרי....... נו טוב, אם אתם מתעקשים....... פורטו ריקו. בשיא הרצינות.

ninelives99

New member
טוב,

פורטו ריקו ידועה בתור היפן No.2... טוב, לפחות בכל מה שנוגע לאופרות סבון.... אז אני כבר לא יודעת אם עדיף לצחוק או לבכות

או שמא...

אירוסמית' באמת מתחילים להבין שמוזיקה זה מעייף לאחרונה, והם מנסים לפרוץ לשוק אופרות הסבון? יכול ללכת להם לא רע, אם יסריטו את הסיפור שלהם... במשך שלושים ומשהו השנים הבאות נראה את סיפורה של הלהקה על המסך, משוחק ע"י מיטב השחקנים הפורטוריקנים (איך יצליחו למצוא מישהו שישחק את טום?). זה בטח טוב יותר מעוד אלבום אוסף.

ninelives99

New member
אני חשבתי

שסטיבן טיילר ומשפחת אירוסמית' הולכים במסלול הבטוח כדי להיות "משפחת אוסבורן" הבאים... אבל עכשיו כשאת כותבת את זה אז It might as well be like that... מחשבה משעשעת

AeroTom

New member
השנה פורטו-ריקו

שנה הבאה אירופה בעזרת השם...בואו ללונדון! אני יכול לערוך בעיר הזאת את החוויות הכי גדולות של החיים שלי!!

בָלבָל

New member
מהפה שלך ל...

לאן שצריך!!! אבל לאוו דווקא לונדון כי בזמן האחרון לא מכניסים הרבה ישראלים צעירים שם למדינה... במקום לקבל את הסרוב לויזה בארץ כמו עם ארה"ב.. אחרי שאתה נוחת שם פשוט אומרים לך שאתה לא נכנס ועוצרים אותך עד שאתה עולה על טיסה חזרה.....

AeroTom

New member
../images/Emo13.gif האמת היא שכיום, עם כל המגניבות

בזה שיבואו לארץ, אני מעדיף שיבואו למקום אחר באירופה, כמו לונדון, אמסטרדם ועוד. פשוט ההופעה שם תהיה הרבה יותר טובה, כי יהיו שם הרבה יותר אנשים שממש מכירים את הלהקה ולא רק את הלהיטים הגדולים שלה...הופעה שוב כאן (מה שנראה די לא מציאותי כיום) תהיה משהו מגניב בהחלט, אבל אני בהחלט מעדיף לראות אותם במקום שבו מכירים אותם הרבה יותר.

SaintJohn

New member
כיף להם!../images/Emo12.gif

באמת מוזר שהם בחרו פתאום להופיע שם. זה קרוב יחסית, אז זה לא עולה להם הרבה כסף. אני רק מקווה שהקהל שם לא יקבל רק 13 שירים. אם זאת הופעה חד-פעמית שם אז מגיע להם לקבל משהו מיוחד. ואני מאוד מאוד מקווה שזה אומר שזאת ההתחלה של הגעה למדינות נוספות מעבר למשולש המאוס הזה של ארה"ב-קנדה-יפן.

Spirit4

New member
איזה יופי :)

אני באמת מקווה שהם ימשיכו עם הסיבוב הופעות גם ליבשות אחרות, אבל מצד שני אולי זה באמת אומר שאלו יהיו סיבובי ההופעות האחרונים?

AeroFan

New member
ממש לא חושב

אני מאמין שיהיה עוד אלבום סטודיו, אבל גם אם לא (מקווה שיהיה כמובן), הם ימשיכו להופיע אני מאמין עוד כמה שנים טובות... זאת רק הופעה אחת בפורטו-ריקו, וזה גם די קרוב...

Bad Girl 15

New member
פורטו ריקו???

באמת?..נו נו זה כבר חדשות טובות...מי יודע ואולי המשולש יתרחב עוד יותר....

Aerosmith2006

New member
המממ...

על שיוניים כאלו כיף לשמוע. אני מקווה שזה רק לטובה..... לא יודעת למה אני לא בטוחה. כלומר, שינוי כזה זו התקדמות- עצם העובדה שהם החליטו לשנות קצת.... אבל פתאום עכשיו? למה? אני משתדלת שלא לראות בהחלטות השונות האלו כרמזים.... אני מודה שאני קצת חוששת, אולי מפניי שאני מפחדת משינויים

למעלה