סופסוף חשמלית בסוף לקחתי את ה-GAX70 איזה פדל ראשון כדאי לקנות?
Y yoni162 New member 24/4/07 #6 על המגבר שלך? דיסטורשן של המגבר אני לא מבין..הרגע קנית מגבר חדש..אתה לא אוהב את הדיסטורשן שלו?
E eVeR WiSH New member 25/4/07 #7 the ds 1 לדעתי הרבה יותר עדיף... במגברים קטנים(בד"כ) יש דיסטורן מעפן מרמות שנשמע כמו איש קטן שצועק לכל צליל שיוצא
the ds 1 לדעתי הרבה יותר עדיף... במגברים קטנים(בד"כ) יש דיסטורן מעפן מרמות שנשמע כמו איש קטן שצועק לכל צליל שיוצא
E eran377 New member 25/4/07 #9 על מגברים קטנים שהדיסטורשן שלהם גרוע בדר"כ גם דיסטורשנים חיצוניים ישמעו גרוע...
R RoieL New member 25/4/07 #10 לא בהכרח במגבר שלי אני לא מאוד אוהב את הדיסטורשן (למרות שראיתי ביקורות נלהבות עליו בהרמוני סנטרל) אבל המדהאני שלי נשמע יותר פתוח לדעתי במגבר שלי מאשר בדלוקס ריוורב של המוכר (כניסת ויברטו. יכול להיות שזה האיקיו, אין אצלי הרבה טרבל.. באיזור שלוש..)
לא בהכרח במגבר שלי אני לא מאוד אוהב את הדיסטורשן (למרות שראיתי ביקורות נלהבות עליו בהרמוני סנטרל) אבל המדהאני שלי נשמע יותר פתוח לדעתי במגבר שלי מאשר בדלוקס ריוורב של המוכר (כניסת ויברטו. יכול להיות שזה האיקיו, אין אצלי הרבה טרבל.. באיזור שלוש..)
R RoieL New member 25/4/07 #14 מצטער, לא הגיע כלום אבל הבנתי שיש לי בתיבה בעיות, גם מידיד שלי אני לא מקבל מסרים דרך תפוז..