סופסוף זה קורה!
היי,חברים..
עוד 3 חודשים בערך אני סופסוף מסיים את התואר שלי במדעי המחשב ומעכשיו אני רוצה כבר להתחיל להגיש מועמדות למשרה.
אין לי ניסיון בתחום ההייטקי בכלל, חוץ מתכנות 3 שנים בקורסים באוניברסיטה.
אני אסיים בבן גוריון...
ממוצע כרגע 82 ובטח יוכל להגיע ל84 אם ילך טוב בסמסטר הנוכחי והאחרון.
אני רוצה דווקא עבודה יותר בתחום מתמטי...יותר בקטע של אנליזה נומרית וכאלה.. מחקרי יותר.
פחות לכתוב קוד ויותר להתעמק בדברים ולחקור אותם...
מה אתם ממליצים לי לעשות? יש חברות שעוסקות בכל התחום הזה של המחקר ופיתוח? בעיות נומריות ודיוקים?
אשמח לפירוט או להפניה לפורום מתאים אחר.. פשוט זה היחיד שנראה לי.
בלי קשר לזה...
אני אשמח אם תמליצו לי על חברות קטנות לנסות בהן את מזלי ולחפש שם עבודה (בלי קשר לאנליזה הנומרית שאני רוצה לעסוק בה.. ).
כל השמות של החברות הגדולות האלה גם לא הומלץ לי יותר מידי וגם ניראה שהם מקבלים יותר מידי מועמדיות כדי לבחור במיוחד אותי.
תודה רבה ושבת שלום
היי,חברים..
עוד 3 חודשים בערך אני סופסוף מסיים את התואר שלי במדעי המחשב ומעכשיו אני רוצה כבר להתחיל להגיש מועמדות למשרה.
אין לי ניסיון בתחום ההייטקי בכלל, חוץ מתכנות 3 שנים בקורסים באוניברסיטה.
אני אסיים בבן גוריון...
ממוצע כרגע 82 ובטח יוכל להגיע ל84 אם ילך טוב בסמסטר הנוכחי והאחרון.
אני רוצה דווקא עבודה יותר בתחום מתמטי...יותר בקטע של אנליזה נומרית וכאלה.. מחקרי יותר.
פחות לכתוב קוד ויותר להתעמק בדברים ולחקור אותם...
מה אתם ממליצים לי לעשות? יש חברות שעוסקות בכל התחום הזה של המחקר ופיתוח? בעיות נומריות ודיוקים?
אשמח לפירוט או להפניה לפורום מתאים אחר.. פשוט זה היחיד שנראה לי.
בלי קשר לזה...
אני אשמח אם תמליצו לי על חברות קטנות לנסות בהן את מזלי ולחפש שם עבודה (בלי קשר לאנליזה הנומרית שאני רוצה לעסוק בה.. ).
כל השמות של החברות הגדולות האלה גם לא הומלץ לי יותר מידי וגם ניראה שהם מקבלים יותר מידי מועמדיות כדי לבחור במיוחד אותי.
תודה רבה ושבת שלום