סופסוף דייט ראוי

Ima Adama

New member
סופסוף דייט ראוי

היה שווה לחכות האקס שלי שידך בינינו - הייתם מאמינים? אירופאי - מסקרן לנסות משהו אחר... יחסית צעיר (ממני זה בטוח) הילדים שלי כבר מקנאים האקס וגם החברות די משודרג ביחס למה שהיה עד עכשיו תוך זמן קצר נפל הפור שעה לקח להעביר את בעלותו אליי, כולל ביטוח, גם לגרירה ואפילו לחליפי..................... נו... למישהו כאן יש עיסקה טובה יותר? אה.. אה... נפילת הערך השנתי סבירה פלוס מקווה שיאהב אותי כמו שאני מתאהבת בו (רק אוטו..) נגמרו התרוצים לא לבוא למסיבות ולא לבקר חברים. מעכשיו אני אישה יותר ספונטנית, זורמת גם בפקקים רק חניה קבועה אין לי - ככה זה עם הקשתים, לא? מצו - מקווה שגם את מצאת. אם לא, אז רק שתדעי שבסוף זה יסתדר. לי לקח 6רק חודשים (יצא לי לבוא במגע עם עם ישראל במוניות ואוטובוסים, לא רע בכלל)

a n a t i 3 3

New member
סוףסוף יהיה לך דייט איתנו../images/Emo24.gif

הבטחות צריכים לקיים
תתחדשי

a n a t i 3 3

New member
מוכנה ומזומנה../images/Emo13.gif

........................
ענתי ורון מרתיחים מיים בקומקום

Ima Adama

New member
כן...:)

שישה חודשים - זה היה הזמן שהספיק לי לשכוח את המחיר שכרוך בלהחזיק אוטו ובלהיות מוכנה נפשית שוב לשלם.. תודה על האיזכור

האא

גם לך היה "דייט" חם חם.... :}} זה יפה ככה.... יש לי 2 חניות...לשלוח לך אחת? פפפלי האקס לא שידך כלום.... רק קופל סיקס...מנהל הבנק...ו48 חודשים של עליהום :}}} אוח... החיים נראים הרבה יותר טוב אחריי ההגה :}}}}

Ima Adama

New member
תלוי בכיוון הנסיעה

אתמול נסעתי לעבוד בחולון (מת"א)... פשוט קטסטרופה - עדיף כבר קורקינט. חייבת להודות שיש בהחלט גם יתרונות בתחבורה ציבורית - במקום לנהוג אפשר לקרוא, לתשבץ, לנמנם ולדבר עם שכנים - בלי פחד ממצלמות, שוטרים ומהחוק... אם יש לך חנייה פנויה בתל אביב, אז את יכולה לממן חלק מאחזקת הרכב ףףף:)

הא..שם...רחוק לי :}}

אני עושה קיצוריי דרך... :} האא... לי יש חניה מקורה פה... וחניה מקורה שם...:}} הפרווילגיה של ה"ירוקים"... {ואת האחזקה...ממממממנמנמממננניייים לנו...
} אבל זה לא כולל שטיפה פנימית וחיצונית..

למעלה