סופסוף גם אני פה...!!

muchtara

New member
סופסוף גם אני פה...!!

הגעתי ואפשר להתחיל!! מעכשיו גם אני מצטרפת למשוגעות האלה שמפוצצות פה את הפורום אז ד"ש מיוחד לאפרת, נעה ועינב (לפי סדר אלפבתי!! השקעתי!!) ולכווולם!! וגם אני מוזיקקית גאה!!

כתמונית

New member
הווווו שלום!!!!

אויש! דנה! ברוך השם וברוכה הבאה!! (איזה משחק מילים מטורף!!) ברוכה הבאה לעולמינו המופרע!! (הוא עולמי איזה יומיים וכבר הוא שלי... אההה!!!) אז... תתברכי בזרעך.... (או בזרעו של עומר...) - (אפשר להבין למה הגישו אותי על 100 בתנ"כ - לא אני סתם חננה...) ודיי! נעה! מספיק לדבר לעצמך! טוב!! תמשיכי להשתלט!! זה נחמד פלוס! (ופתטי פלוס...)

muchtara

New member
וואוו!

מה שהולך כאן... ואני לא מתברכת בשום זרע!!! (ועדיין הסמיילים לא עובדים כמו שצריך אצלי... מחשב דפוק!!) וזה לא פטתי להיות שתלטן! חוצמזה שמותר לנו כי בנות אמורות להיות שתלטניות! זאת לא בושה ואף לא כמילה! אני מרשה לך לדבר עם עצמך (אם זה כשאת לבד, כי אחרת זה באמת קצת מפחיד... ניסיתי את זה פעם ואז אני איימתי להתאבד את עצמי אם אני לא אדבר יפה, אז מעכשיו אניחני לא מדברות יותר.

efratushke

New member
ממממ יא חננה חרשנית!!!!!

תאיר שונאת אותי......... 77.... לפחות לא נכשל..... אבל אתם בטוחים שלא רשום בתנ"ך שאדם אכל תפוח מעץ הדעת? ורק פרי עץ הדעת? כי... אני דווקא הקשבתי בגן... זה מה למדו שם!!!! אם זה לא נכון אז למה מוליכים שולל ילדים קטנים תמימים שיש להם בעוד כקצת יותר מעשור בגרות בתנ"ך?!?!?!?!?! נעה... פנינים... ממש פנינים המשחקי מילים שלך... וגו' דנה: *במבטא של פראן* ברו(כ)אההההההההה הבאה!!!!!!!!! זהו... אפרת (אתן כבר יודעות שהיא מאוהבת קשות!)

efratushke

New member
אה.. שכחתי:

כתומה! כל הכבוד!!!!!!!!!!!!! אני גאה בך על זה שקבלת 100! אני לא באמת שונאת אותך! את יודעת את זה!!!!!!!!!!!!

muchtara

New member
גם אני הקשבתי בגן

ואז קלטתי בזוית מישהו שחיטט באף והיה לי הרבה יותר מצחיק להסתכל עליו... אז אני לא בטוחה שאני יכולה לענות לך כיאות... אבל בגן גם לא ספרו לנו שאדם עשה את זה עם נמלה ולא נהנה ושרק בגלל זה המציאו אותנו... סוטים!!

כתמונית

New member
שלום! (דיי כבר עם הכותרות!!)

וואו! איזה דיון סוער! והכל בזכות ההגיגים השנונים שלי! דנה - אין ספק שגם כאן לא איבדת את "חוש ההומור" המטורף שלך!!! פשוט גאוני - וכן אפרת הם אכן אכלו מפרי עץ הדעת ולא מתפוח....באיזה גן היית???! ותגידו- איפה עינב היום??!! היא כותבת כ"כ מעט!!! אההה! ואפרת תודה על הברכות לכך שקיבלתי 100.... אני יודעת שאת לא שונאת אותי....you just can't :) ליבלוביייייייייייתתתתתתתת!

בקשה לחברות מגמת מוזיקה כצנלסון

בהודעות שתכתבו!! אפשר קצת!! פחות סימני קריאה!!! זה מעצבן!!! מה זה בא כאילו לתאר את המצב הנפשי שלכן?!?! כולכן נסערות ונרגשות?!?! אז תפסיקו!!!!

efratushke

New member
חחחח היית היום במסיבת שבועות?

במקרה ספרת כמה פעמים אמרתי "בהמות"? (כן זה עדין מטריד אותי.. אני חושבת שלא יתנו לי לעלות שוב לשיר חחח) מי את בכל אופן?

כתמונית

New member
תגובה מאגניבה

א. גם מוצ'טרה פה.... (הנדחפת הזאת...סתם סתם!) וכן!!!!!!!!!!!!!1 נכתוב עם כמה סימני קריאה שבא לנו!!! ב.יש לי שום בכיס... (צחוקים איתך דנה...) ג. מי פה מכצה?! תאיר המלכה! לא רגע... אני המלכה!! ד.אההה! כן!! ואתמול גיליתי (משמיעה) - אחלה בחלה זה בסול מז'ור! ה.! (מספר טיפולגי) שבת שלום לכם!!!! ו. דנה - אמרתי ש7 זה מספר טיפולוגי ולכן צריך גם ז... ז. בתחת!!! (איזו שנינות!! )

efratushke

New member
שכחתי לכתוב שאמרתי את זה במבטא

הכבד הזה שאת כל הזמן עושה חחחחח

למעלה