סופסוף גאה!

lonely TearDrop

New member
סופסוף גאה!../images/Emo34.gif

החלומות שלי מספרים לי הכל, שבוע שעבר הייתה לי סדרת חלומות על גאווה (= ובהתחלה זה התחיל מחלום שהרגשתי בו מבוכה נוראית אחרי שסבתא שלי קראה את היומן שלי וגילתה שאני בי (היא גם גילתה את זה לכללל המשפחה...) ועוד חלום שבו אני וחברה שלי היינו צריכות לחפש מחבוא כדי לממש את הפנטזיות שלנו (= ובכל חלום היה לי יותר ויותר אומץ- זה התחיל מזה שנישקתי חברה שלי, ואז בחלום האחרון (שכולו היה קשור בגאווה ובצבעי הקשת) כבר צעקתי לעולם והרגשתי גאווה עצומה כל כך על מה שאני.. החלומות שלי ממש משפיעים עליי, והיום לא הרגשתי שום צורך לפחד שום צורך להתחבא.. אני מאושרת סופסוף! .....סורי על ההודעה הלא מעניינת.. אבל חלק גדול מהתחושה היא בעקבות הפורום הזה ופורום "זהות מינית", אז תודה לכולכם!

TwelveEyes

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

למרות שיכול להיות שעניין הגאווה הוא מטאפורה למשהו אחר, אבל העיקר שאת מרגישה טוב עם עצמך

tomilia

New member
אני ממש שמחה בשבילך

החופש, האושר והשיחרור הם דברים חשובים כל כך. חלומות הם דבר טוב בדרך כלל, הם מדברים על משו שאת חושבת עליו או חשה עמוק בתוך התת מודע שלך- אבל רק את יכולה לפרש אותם. גם אני בי.. אבל לא חושבת שהייתי באמת יכולה לצעוק את זה לכל העולם.. לפחות לא למשפחה שלי... אולי לא עד שתהיה לי חברה רצינית (אם זה יקרה.. "פתיחות והבנה" עצומים יש לי כאן.. :(.. ) שלך תום.. (וגם אני בת.. חח)

lonely TearDrop

New member
תודה (=

עדיין לא הגעתי לרמה שאני אספר את זה לסבתא שלי ולדודים שלי, אבל אני גם לא מתכוונת לספר להם אי פעם- כי זה פשוט לא עניינם.. ואני יצאתי מהארון לפני שהיה לי נסיון כלשהו (גם עכשיו אין לי ממש..) ומצד אחד היה לי נורא כיף כי החברים ואבא שלי קיבלו אותי מצויין, ואני נורא פתוחה אליהם עכשיו אבל מצד שני הרגשתי גם שהייתי צריכה לחכות עד שיהיה לי ניסיון....... חוצמזה שכל אחד מקבל את זה אחרת, ואני לא מכירה את מי שסובב אותך. אבל אני מקווה שכשכן תספרי למשפחה, אז היא תדע להקשיב ולהבין..

little bony

New member
אני מאושרת../images/Emo13.gif

חחחח:) אני גם בי.. ואצלי דיי כולם יודעים את זה.. ולמרות הכותרת הצינית אני שמחה בשבילך חשוב להשתחרר קצת.. בהצלחה! נ.ב! מישו שאל אותי לפני כמה ימים מה העדיפות שלי (בניםבנות) מזה לא ידעתי מה לענות לו

lonely TearDrop

New member
../images/Emo140.gif

אצלי חברה אחת שלי קבעה לי שאני לאט לאט הופכת לאהוב רק בנות, רק בגלל שזה קרה לידיד שלה (שפשוט העדיף לעבור את תהליך היציאה מהארון בשלבים) אין לי מושג מה אני מעדיפה... בזמן האחרון יותר בנות.. נהה.. בזמן האחרון רק אחת ספציפית אהה..

little bony

New member
כנ"ל..

גם אני בזמן האחרון מעיפה יותר בנות אבל אני לא רוצה להגיד לו את זה

lonely TearDrop

New member
../images/Emo51.gif אבל..

אני לא חדשה.. פשוט נעלמתי קצת מהשטח אחת הסיבות שנעלמתי היא בגלל שהרגשתי לא מספיק שייכת- כי לא הייתי מספיק גאה במי שאני, אבל עכשיו חזרתי וגאה מתמיד!..

למעלה