סופסוףףףף

אני רוצהההה אני לא יודעת איך

לעשות זה מטריף אותי..את יכולה לבדוק לי?? הכינוי של ברישמי זה כמו בתפוז

כולםםםםם כנסווו דחוףףףףףףף

איןןן איןןן הקליפפ לא יוצא מחר!!! כמה הוחכות: 1. אמרו שכמה אהבה יוצא לפני שמחה 2. אמרו שזה יוצא מחר ב2 וחצי... ומחר ב2 וחצי יש ילדות רעות!!! 3. היום ה1 באפריל מתיי תקלטוווווווווווווווווו??? סליחהה אני עצבניתת

OoנויoO

New member
חחח סנדרה כל דבר עובדים עלייך אבל ת

מיד את צודקת חחחח אז יש מצב זה לא נכון בכלל

OoנויoO

New member
אני איתך בעעע כבר יצא מכל החורים וה

אוזניים [שאין הרבה אבל בכל זאת]

גמליייי... וואי אני הולכת לישון!!

לקום כבר מחררר.. סתם.. נראה לכן?! בשעה כזאת?! למרות שממש בא לי.. וואי איזה יום מעצבן.. כמה פעמים כבר עבדו עליי ואני כבר לא יודעת אם להאמין או לא!! לא קשור אבל לבן דוד שלי יש היום יומולדת!! איזה תאריך חראא נכון?! באסההה לוו

אביחי אמר..

אבל נראה לי עדיין שעובדים עלינו מצאתי 5 סיבות למה זה לא נכון.. אז אני כבר לא מאמינה!!

הסיבות

1. אין מחר ת'תוכנית של הקליפים החדשים [לא זוכרת ת'שם שלה] 2. כמה אהבה יוצא לפני שמחה 3. בבוקר אביחי אמר עוד שבוע שבועיים.. 4. אין מסיבת השקה לדסיק ולקליפ 5. יש מחר מכונת להיטים אין מצב שישימו ת'קליפ שם בפעם הראשונההה הקיצרר ע=ב=ד=ו ע=ל=י=נ=ו!!

נכוןן

בהתחלה האמנתי ואני כולי שמחחהה ואחרי זה אני קולטת שהיום 1 באפריל.. כולי עצובההה טוב נקווה שזה נכון.. למרות שאם כל הסיבות למה זה לא נכון.. אין כבר למה להאמין..

שהחיינווווווווווו והגיענו לזמן הזה!

פחחחח אני הראשונה שקונה ת'דיסק הם לא עושים כזה שפוגשים ת'מעריצים וחותמים להם על הדיסק?!?! טוב יאאאאאאאאאאאא באיזה שעהה הקליפפ?!?!?!?!?!?!? שאני לא יפספסססססססססססססססססס חסססססס וחלילההההההההההה!!!

למעלה