סופי: יש עונה שישית

enigma14

New member
חשבת שאולי במקרה

הם אוהבים לעשות את הסדרה? הם היו יכולים להתעלם מהקהל שרצה את העונה הרביעית והחמישית,עובדה כל אחד כבר קיבל את התהילה האישית שלו הם היו יכולים כבר להפסיק מזמן ועובדה הם פה כבר 4 שנים יותר מהתכנון המקורי של הסדרה

Jen74

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה, עושה רושם שהם נהנים

נהנים לעבוד יחד כצוות. נהנים לעשות סדרת ילדים שמתאימה לכל המשפחה. נהנים להיות מקושרים לקומדיה קלילה.

טווול

New member
אני חושבת שזה לא נכון

קודם כל אני כן הבנתי את זה וחוץ מזה זה היה מצחיק! אני לא חושבת שהקטעים האלה כל כך נוראים אותי זה ממש מצחיק כמו בגיבורי על-ק שכולם מראים לדנה את הכוחות ואז אילן אומר תראי את שלי והיא אומרת אני לא חושבת שהגנו לנקודה הזאת במערכת יחסים שלנו אותי זה קרע!!!1

העונות הרביעית והחמישית הן שתי הטובות ביותר

כך שאני מצפה להרבה מהעונה השישית וממש לא חושב ש"הם לא יודעים מתי להפסיק".

go goldi

New member
../images/Emo45.gif

פשוט חבל שהם ממשכים לעוד עונה אחרי שהם כבר איבדו את זה בחמישית (ויש שטוענים שעוד ברביעית הם איבדו את זה...)

../images/Emo45.gif, העונות הטובות ביותר

הם לא איבדו את זה. בעיקרון, אם לדעתך הם "איבדו את זה", אז מה הם צריכים לעשות עכשיו? פשוט הפורמט השתנה.ויש אנשים שלא אהבו את זה.

go goldi

New member
להמשיך כל אחת בדרך אחרת,

כמו שהם מנסים ודיי בהצלחה לעשות עד עכשיו: אילן בכתיבה של חצויה, קובי פונה לקהל בוגר יותר בשבוע סוף, ועודד נשאר בעולם הילדים.

למען האמת כשהיה סקר בפורום

העונה הרביעית זכתה במקום הראשון בתור העונה הכי טובה והחמישית במקום השני (אני, אגב, מסכים). אז מה זו המסקנה הנחרצת הזאת?

go goldi

New member
אני לא יודעת כמה אנשים ישתתפו בסקר

(אני משערת שלא הרבה) אבל רוב האנשים שיצא לי לדבר איתם על הפיג'מות (וזה דיי הרבה... מתישהו, איכשהו תמיד זה יגיע ללדבר על הפיג'מות
מוזר. צריך לבדוק למה זה.) חשבו שהעונות האחרונות גרועות יחסים לקודמות.

שירי116

New member
כמו שאמרו מעליי הקטעים הקסיסטיים היו מההתחלה

אני תמיד אהבתי גם את הקטעים האלו אבל פשוט עונות 4-5 בלי קשר היו שונות לגמרי מעונות 1-3 ולדעתי גם פחות מוצלחות... עונות 4-5 היו עונות נחמדות נטו וככה גם העונה השישית כנראה תהיה... אני מתכוונת לראות אותה אבל בטח אוהב רק חצי ממנה כמו שהיה בעונות 4-5, בכל מקרה שווה לנסות :) אתה צודק באמת היה כדאי להם "לפרוש בשיא" כי עכשיו כשזאת תקופה שונה וצוות שונה זה פשוט לא יכול להשתוות לאיך שזה היה פעם והשלישייה יכולה להצליח בדברים אחרים
אבל אם הם אוהבים את זה אז שיהיה להם בכיף אני בטוחה שיהיו כמה וכמה פרקים טובים

לא יודע

זה שבעצם הפורמט של עונות 4-5 פחות מדבר לנוער, ואפילו בעונה 5 יוצר מיעין "פרקים ייחודיים" לילדים.זה לא שהם כ"כ השתנו, וזה גם לא אומר שהם צריכים להתפרק. חוץ מזה, תסתכלי את ילדים מתלהבים מזה. מדברים על זה, ובכל מקרה, תמיד יהיה מי שיעריץ את הפיג'מות.(בתכל'ס הילדים חושבים שצריך עוד עונה).

שירי116

New member
כנראה שזה נכון

הילדים שבגילאים שאני הייתי כשהיו את העונות הראשונות וגם קטנים בהרבה אוהבים עדיין את הפיג'מות, אבל הרבה ממי שבגיל שלי לא מתחברים אל העונות החדשות, למרות שיש כאלו שכן כמו מי שבפורום הזה למשל :) בכ"מ זה לא שמפריע לי שיש עונה חדשה אני פשוט לא מצפה ליותר מדי..

למעלה