סופי: יש עונה שישית

סופי: יש עונה שישית

ימית התארחה באולפן ערוץ הילדים והודיעה שיש עונה שישית והיא אפילו תכתוב בה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifגם דנה פרידר הולכת לכתוב בה!

ואורי הולך להיות חלק קבוע בקאסט. בתפקיד הילד הבוכה בתמונה.

Jen74

New member
אם זה נכון - זה מה זה הזוי ../images/Emo12.gif

לגבי החלק שדנה פרידר תכתוב. לגבי אורי, זה דווקא הגיוני יותר
ותודה לאורי על העדכון ב- SMS
אין לי שיחות יוצאות אז לא יכולתי להחזיר תשובה.

barak97

New member
אני כבר רואה פרק שלה... ../images/Emo40.gif

היא דוחפת בכולו אותה והכל סביבה והפרק מטומטם וחסר כל הומור הגיוני. כמוה :]

טווול

New member
../images/Emo2.gifאוי ואוי האימה!!!

כן גם אני זוכרת שהיא אמרה שהיא כתבה פרק להכין את המסכים נפשית חחח:)

לא טוב בכלל ../images/Emo185.gif

אלא אם כן הם יפסיקו עם הקטעים הסקסיטים ויתחילו לחזור לילדים נטו, ככה שה"דור הנוכחי" שכבר לא גדל על הפיג'מות (שלא כמו רובנו כאן) יתחבר שוב לסדרה. בכל מקרה הם לא יודעים מתי להפסיק וזה ממש חבל. העונה החמישית לא הייתה טובה, לא מצפה לדבר שונה מהעונה השישית..

enigma14

New member
דווקא לפי מה ששמתי לב

הקטעים הסקסיסטים היו מההתחלה (קובי ברוקומנטרי "היום הכל סקס סקס ועוד סקס",אילן ואלונה מסתבכים עם השמיכה וקובי חושב שהם עושים "חזרות" ברדיואקטיבי)הסדרה התחילה שהייתי בת 8 וחצי ושראיתי אותה אז לא שמתי לב לקטעים האלה ואז הייתה את הפגרה בין העונה השלישית לרביעית ובעונה הרביעית הייתי כבר בת 12 ואז התחלתי לשים לב שיש קטעים כאלה בעונה הזאתי ובחמישית ואז שראיתי עוד פעם את העונות הראשונות שמתי לב שזה היה שמה כבר מזמן! מה שאני מתכוונת לומר שזה לא התדרדר (אם לא מחשיבים את דנה פרידר כחלופה לימית ואלונה) פשוט הסדרה התבגרה יחד איתנו וגם היציאות הגסות האלה עשויות ככה שילדים לא שמים לב לזה וזה לא משפיע עליהם וההורים גם אוהבים את זה כי זה פחות ילדותי וזה מה שנקרא "סדרה לכל המשפחה"

../images/Emo45.gif

בכל מקרה, הרמיזות המיניות לא התכוונו לפגוע. למרות שהסדרה מאכלסת בשנים האחרונות בני 7-8 שהיו בשנים הראשונות של הסדרה בני 3-4 שלא כ"כ שמים לב לזה שלדוגמא , בפרק "מה?", הבחרורות ששרות יחד עם פרדי "תאמינו לפרדי" לובשות חצאיות קטנטנות.בכל מקרה, שילדים רואים פרק עם רמיזות כאלו, הרמיזות הן אינן שיחת היום.

ברור שלא ../images/Emo185.gif

אני בטוח שכאשר אני צפיתי באילן ואלונה מסתבכים עם השמיכה (הייתי בערך 10 אם אני לא טועה) לא שמתי לב לזה, אבל זה היה עוד פה ושם. בעונה החמישית היו דיי הרבה קטעים כאלה, ולדעתי הסדרה לא צריכה להתבגר עם הקהל הראשון שלה-אלא לתת קומדיה לילדים שאז, ב"דור הקודם", היו בני שנתיים-שלוש. הצריכה צריכה לגדל ילדים לא ילדים צריכים לגדל את הסדרה. וגם לא בהקשר הזה-העונה החמישית פשוט לא הייתה ממש מצחיקה, אז בשביל מה למתוח עוד ועוד ועוד ועוד. את הפרסום שלהם השחקנים כבר קיבלו והם לא יעלמו אם לא תהיה עונה שישית אלא אם כן הם יהיו אשמים בזה כי את התהילה של קובי, אילן ועודד אפחד לא ישכח.

רגע, תסביר לי

אתה בעצם אומר שהפיג'מות נשרפו מדי בתעשייה?אתה בעצם אומר שהם צריכים להמציא את עצמם מחדש?עם תהילה לא מתווכחים. זה לא שזו "אותה גברת בשינוי אדרת", זאת אותה גברת עם אותו צוות.אמנם אני מאמין שבמכוון רצו לשנות את העונה הרביעית והחמישית כדי למשוך יותר צופים ואבל בכל זאת, הרוב לא השתנה.

רגע, תסביר לי ../images/Emo185.gif

איך מהשורה הבאה הבנת שאמרתי שהם נשרפו מדיי בתעשייה: "...את הפרסום שלהם השחקנים כבר קיבלו והם לא יעלמו אם לא תהיה עונה שישית אלא אם כן הם יהיו אשמים בזה כי את התהילה של קובי, אילן ועודד אפחד לא ישכח." קובי פרג', עודד פז ואילן רוזנפלד כבר חלק כמעט בלתי נפרד מהביצה הישראלית. אם זה קובי ודנה, קובי בשבוע סוף, עודד בסדרות לילדים, פסיטלגים, אילן היוצר..הם כבר תפסו את המקום שלהם בתעשייה. המטרה שלהם בעזרת הפיג'מות הייתה להתפרסם והם הצליחו (כנ"ל אלונה וימית). בניגוד לכוכבים אחרים הם כן הצליחו "לתקוע יתד" בבידור הישראלי. לחזור 7 שנים אחורה, שוב לעשות את התפקידים מהפיג'מות, שוב פעם עם בדיחות לא כל כך שונות ורק הכוסית השתנתה-זה מיצה את עצמו ביג טיים. ברור שאני אצפה, כמה אני אצחק? זה תלוי כמה הם יתעלו על עצמם.

למעלה