טוב- אז סיכום היום ../images/Emo184.gif
לקחתי בבוקר את סופי וג'יזל (שהתעקשה להצטרף לנסיעה) לוטרינר שלנו בני, לאחר 2 צילומים (כי בראשון סופי כמובן זזה) ראינו שהיא לא בלעה שום גוף זר וכבר נגולה אבן מליבנו! אח"כ דיסקסנו מעט בעינייני הקיא והקקי שלה (מרתק לא?!?!) והחלטנו שזו הצטננות או דלקת בדרכי הנשימה... הכנו לה תערובת יפה של אנטיביוטיקה + פראמין + כל מיני לחיזוקים והזרקנו לה בתוכ'ס (היא הייתה גיבורה ממש). זהו בנתיים עכשיו נחכה ונראה אם היא מרגישה יותר טוב לבד ומפסיקה להקיא ולהפליץ. אם מחר בערב נראה שהמצב לא משתפר אז נשים אותה על אנטיביוטיקה לשבוע - ונשאר רק להחליט אם להזריק לה ישר, או לתת לה דרך הפה (והנבלה הקטנה יורקת עלי כל פעם!) נקווה שהיא תרגיש יותר טוב, תגדל פרוות חוף נעימה ותשמין כבר! זואי הכלבה לעומת זאת זכתה היום לחסד - החלטתי להוריד לה את האהיל מהראש לניסיון, תוך 5 דקות הוא חזר לשם כי הפושעת התעסקה עם התפרים שלה. מחר היא חוזרת לקבל אנטיביוטיקה ונקווה שהפעם היא לא תקיא ממנה. אני לעומת זאת פחות או יותר בסדר, חוץ מזה שיש לי חום וכואב לי, אבל לא נורא - זה מכריח אותי לשבת בבית ולכתוב את עבודת הגמר שלי שיום אחד תסתיים (טפו טפו טפו). והעיקר שמחר סופ"ש - וזה תמיד מעודד. דרך אגב... מה קרה לגשם שהבטיחו לנו?! עד עכשיו ירד בתל-אביב גשם בדיוק 5 דקות וזהו.