סופי חולה

zulli

New member
סופי חולה ../images/Emo7.gif

טוב, אז כנראה שסופי נדבקה מג'יזל - או שלא בכל אופן היא חולה, וזה כנראה דלקת בדרכי הנשימה (מה שהיה לג'יזל)... בנתיים היא עסוקה בלהקיא עלי כל היום.... עלי ובכל מקום... מחר אנחנו נלך לווטרינר ונראה מה קורה, כי היא וג'ינג'ר אמורות לעבור עיקור ב- 23 לחודש. אוף

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo10.gif אווווי

החלמה מהירה
מסכנונה תרחיקי אותה מג'יזל שלא תדבק שוב מזה בכלל הדלקת הזאת?? כמו הצטננות? שולחת
ו-

zulli

New member
זה בעיקר סיוט

היא בעיקר משתעלת והיא חמה מהרגיל. היא מקיאה את כל האוכל שהיא אכלה ועכשיו היא עברה להקיא נוזל שקוף כזה... ובשעה האחרונה - התפתחות!!! - היא התחילה לשחרר - היא מפליצה עלינו בקצב מסחרי... זה קצת קשה להיות נחמדים אליה ולהרים וללטף אותה כשהיא עסוקה בלהקיא ולהפליץ עלי + מקום ההקאות החביב עליה הוא המיטה שלנו חידון היום - כמה פעמים ענת נאלצה להחליף מצעים היום ולכבס??? הזוכה מקבל סיור חינם בבית החולים הווטרינרי שכרגע נמצא בבית שלי... בין זואי שמסתובבת עם תפרים ואהיל על הראש (וכמובן מקיאה כל פעם שנותנים לה אנטיביוטיקה) , סופי שכבר סיפרנו עליה וג'יזל שבטוח תקנא ותפתח משהו משלה זה מתחיל להיות בית חולים אמיתי... אהה כן - כבר הזכרתי שגם אני קצת חולה - 38 מעלות - קטן עלינו :) בקיצור שישו ושימחו!!!!

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif וואי וואי וואי..

איזה סיוט... החלמה מהירה לכל חמוסי הבית [נו וגם לאנשים
] ושכולם ירגישו טוב!!
אל

zulli

New member
טוב- אז סיכום היום ../images/Emo184.gif

לקחתי בבוקר את סופי וג'יזל (שהתעקשה להצטרף לנסיעה) לוטרינר שלנו בני, לאחר 2 צילומים (כי בראשון סופי כמובן זזה) ראינו שהיא לא בלעה שום גוף זר וכבר נגולה אבן מליבנו! אח"כ דיסקסנו מעט בעינייני הקיא והקקי שלה (מרתק לא?!?!) והחלטנו שזו הצטננות או דלקת בדרכי הנשימה... הכנו לה תערובת יפה של אנטיביוטיקה + פראמין + כל מיני לחיזוקים והזרקנו לה בתוכ'ס (היא הייתה גיבורה ממש). זהו בנתיים עכשיו נחכה ונראה אם היא מרגישה יותר טוב לבד ומפסיקה להקיא ולהפליץ. אם מחר בערב נראה שהמצב לא משתפר אז נשים אותה על אנטיביוטיקה לשבוע - ונשאר רק להחליט אם להזריק לה ישר, או לתת לה דרך הפה (והנבלה הקטנה יורקת עלי כל פעם!) נקווה שהיא תרגיש יותר טוב, תגדל פרוות חוף נעימה ותשמין כבר! זואי הכלבה לעומת זאת זכתה היום לחסד - החלטתי להוריד לה את האהיל מהראש לניסיון, תוך 5 דקות הוא חזר לשם כי הפושעת התעסקה עם התפרים שלה. מחר היא חוזרת לקבל אנטיביוטיקה ונקווה שהפעם היא לא תקיא ממנה. אני לעומת זאת פחות או יותר בסדר, חוץ מזה שיש לי חום וכואב לי, אבל לא נורא - זה מכריח אותי לשבת בבית ולכתוב את עבודת הגמר שלי שיום אחד תסתיים (טפו טפו טפו). והעיקר שמחר סופ"ש - וזה תמיד מעודד. דרך אגב... מה קרה לגשם שהבטיחו לנו?! עד עכשיו ירד בתל-אביב גשם בדיוק 5 דקות וזהו.

Sweet Fantasy

New member
ענתי ../images/Emo70.gif

שתיהיה החלמה מהירה לכולכן (
) אני מקווה שהכל יעבור מהר ובשקט כל הכבוד לך שאת מצליחה לטפל בכולן ככה ואת בעצמך עם חום
אישה טובה
תמשיכי לעדכן
מיכל

רעות ואיילת. הנכן מתבקשות לחתום

את שמכן בסוף כל הודעה. שנדע במי מדובר אני, אישית, כבר השתגעתי! אמנם אתן יחד 24/7, אבל איילת זו לא רעות ורעות זו לא איילת ואני רוצה לדעת מי כותבת מה, ומתי אתן כותבות בשם שתיכן! עמית

WTR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא אומרת ולא אומרת

carmikush

New member
עושה לי רע המילה הזאת

אני צריכה לעשות עוד שנה נראה לי...או יותר עבודת גמר במשהו שקשור למדעי המחשב..אבל לא באוניברסיטה אלא בתיכון..תיכוניסטית גאה:)

zulli

New member
עבודת גמר

בנושא זואותרפיה - זה הליך פרוצדורלי - מטלה אחרונה לסיום הלימודים, למרות שכבר התחלתי לעבוד במקצוע (מטפלת באמצעות בע"ח)

למעלה