סופית....

hagrid23

New member
סופית....

אני מכור לאינטרנט!!!! והכי גרוע, התמכרתי לפורום של התמכרות לאינטרנט....

זה בדיוק מה שקרה לי הגריד ומה

שקרה לי עכשיו זה שכתבתי פה קטע ארוך ומורכב על דברי שקרו לי בעקבות ההתמכרות ופתאום לפני שהספקתי לסיים ולרדת למטה ללחוץ על שלח הכל נעלם ונמחק אוףףףףף עוד מישהו סיפר לי היום שזה קורה לו תגידו מה זו התופעה הזאת? משפיעה חזק על עצבי ההתמכרות.... הגריד, כיף שאתה פה, מה שלא יהיה

hagrid23

New member
תמיד טוב להיות

תמיד טוב להיות איפה שרוצים אותך, ואם אתה כבר שם, למה לא לעזור???

שירז***

New member
האגריד,, להיות מכור

לפורום זה לא להיות מכור לנט,אומנם הפורום הזה מושך , כמו עוד הרבה פורומים אחרים , הסברתי גם למאדם בפעם הקודמת על היחס של חברי הפורום אחד לשני, יש יחס! יש כניסה, יש זילזול אין אפשרות להתמכר לפורום כל שהוא, לכן החשוב הוא באמת לדעת לכבד את באי הפורום, לקבל, ולעזור עד כמה שניתן במגבלות הפורום, יש שקוראים לזה התמכרות ליחסים אנושיים בנט, וזה לדעתי גם כאן קיים בכל מגבלותיו, אז תקרא את מה שאי מאג´ן צירף עכשיו לפורום , תבחן את עצמך , אולי אז תדע לענות יותר על השאלה "האם אני מכור"?......ואם כן עד כמה אני מכור? האם זה בשליטה? האם זה שולט בי ? או שאני שולט בצורך שלי לגלוש?....

hagrid23

New member
שירז**

אז קודם כל, עצם העובדה שאני כאן, בפורום של מכורים לאינטרנט אומרת עלי משהו לא? שנית,את לא מכירה את הרקע שלי, אז בכדי שתדעי קצת עלי,וגם כל חברי הפורום:בן 23 מצפון הארץ,הייתי שנה בקבע, השתחררתי, נפרדתי מהחברה ועכשיו שוב חוזר לקבע. אני נמצא בערך 7-8 שעות ONLINE קבוע בכל יום, ואני לא מכור רק לפורום, אני פשוט יושב ופושט על כל לינק שאני רואה, כל אתר שאני שומע וכל מה שעולה מול עיני. תיכף אני אכנס למבחן של אימג´ן ואני אתן לך תשובה..... יום טוב...

היי הגריד, הפתעת אותי, הייתי משוכנע

משוכנעת שאתה לפחות בן 30... התעתועים של הרשת... אני גם צפונית אבל גליל עליון אתה צפון אזור חיפה או יותר צפון? איזה מזל כשהייתי בגילך לא היה אינטרנט סמיילי

hagrid23

New member
חן חן על המחמאה...../images/Emo13.gif

מעניין לפי מה החלטת שאני בן 30? האמת היא שחצי השנה האחרונה גרמה לי קצת להתבגר ולראות את העולם קרוב יותר לכפי שהוא נראה באמת... אבל 30???רק עוד 7 שנים(מקווה שאלו יהיו 7 שנים טובות(מה עדיף קודם:טובות או רעות?)) אני יותר קרוב לעפולה, אבל נודד בקרוב לדרום.... ולמה מזל שכשהיית בגילי לא הייתה אינטרנט? אם הייתה, לא היית שואלת איך מכניסים עוד פורום למועדפים...
אומרים תמיד שהדור האחרון יותר חכם מהדור שלפניו, אולי זה מתבטא בדברים כאלה, אבל מצדשני ההיסטוריה חוזרת, אז איך זה שלמרות שאנשים יותר חכמים, מתמודדים עם אותם דברים, והתוצאות הן אותן תוצאות?
תחשבו על זה...

e-magine

New member
לגבי הסמים (הקשים)

בדקתי את הנושא, אני כמובן לא איש מקצוע ולא מומחה בתחום זה, אך לפי מה שלמדתי, קל לגרום לניקוי הגוף משמים, כלומר להפסקת התלות הפיזיולוגית, הרבה יותר קשה לגרום להפסקת התלות הנפשית, שגורמת לחזרה לסם גם אצל מי שהיה שם וכבר נקי.

e-magine

New member
../images/Emo52.gif התלבשתי על השרשור

הלא נכון, בטעות. מה שכתבתי, האגריד, שייך להשוואה שהעלית לנושא הסמים.

למעלה