סופית הגעתי למסקנה

• פותח הנושא xslf
  • פורסם בתאריך

xslf

New member
סופית הגעתי למסקנה

שבפורום הרשמי של התוכנית מתרכזות הצופות ה"יפות", ואילו כאן בפורום מתרכזות הצופות ה"חנוניות"

Thumpers

New member
יש הסבר הגיוני!

הצופות ה"יפות" - לא גולשות באינטרנט באותה תדירות כמו הצופות החנוניות! חנונים יותר פעילים באינטרנט, פורומים, וכיוצא מזה - בתפוז בכלל, ופה בפרט.

וגם פחות אוהבים ריבים. ../images/Emo233.gif

אילו הייתי רוצה ריבים, הייתי נכנס לפורום "האח הגדול" (אפילו שאני בכלל לא רואה את הפרקים, מעט הידע שיש לי היא מהבלוגר צפניה, שאפילו אם אני לא רואה את התוכנית, הפוסטים שלו קורעים אותי מצחוק) ומתחיל להתווכח עם אנשים.

svety

New member
אני לא יודעת מה איתך,

אבל אני חנונית, וריבים אינטרנטיים עושים לי שמח, כשהם מנוהלים מול היריב הראוי ובעלי תוכן ממשי ולא מי יותר שולט

elcool

New member
אם יש משהו שקיבלתי מהתוכנית

זה שחנוניות עושות לי את זה. אחרי שהייה במחיצת כל כך הרבה "יפות" באישיות (והן נחמדות, פשוט יש להן את האישיות של הסטראוטיפ של "היפה"), שהייתי אמור להימשך עליהן, הבנתי שזה פשוט לא עושה לי את זה. גם מלפני התוכנית ידעתי שאני לא אוהב בחורות מנותחות, מאופרות, ומתוכשטות, לא הייתי מודע מקרוב לסוג הזה של נשים. חברה שלי בונה רובוט, וזה הדבר הכי סקסי בעולם.

Thumpers

New member
בכיתה ה'

הייתי בחוג של מדע וטכנולוגיה ובנינו טיל בצורת R2D2 ואז שיגרנו אותו והוא היה מחובר למצנח וזה היה כל כך מקסים!!!!! סליחה. געגועים לימים ההם!

נוטשת לפורום הרשמי ../images/Emo121.gif.

סתם. הייתן מתות יא חבורת קוראות ספרים, משחקות D&D ואספניות ספרי קומיקס
. מי באה איתי לחוף בקיץ
?

למעלה