סופים מטורפים

adiss

New member
אוקיי, סוף מצמרר:

הארי מגלה שכל הזמן הזה וולדמורט היה אבא שלו, ושלילי בכלל השתרללה מאחורי הגב של ג'יימס עם אדון האופל ואז וולדי-וובמל והארי רצים אחד אל השני בקריאות של "וולדי!" - "מרקו!!" ואז האגריד עובר ומסתיר הכל, אז לא יודעים מה קורה

לא הייתי רוצה אבא כמו וולדי...

לא נראה לי שהוא יהיה נעים במיוחד בתקופה ש...את יודעת,הוא יהיה שבור(אחרי האבדה קדברה).

PaDF00t

New member
שלי

וולדמורט תופס את הארי, בא להרוג אותו ואזזזזז סנייפ צועק : "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!" וולדי עוצר עם השרביט מונף, הסילון הירוק כבר התחיל לצאת מהשרביט שלו, אבל סנייפ אמר לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אז הסילון קפא במקום וחזר אחורה. "מה אתה רוצה, סנייפ?!" וולדמורט שואל "אל תעלה לי ת'קריזה! דבר כבר - יש לי הארי פוטר להרוג!" "וולדי... אדון האופל... אני... אני... אוווההה!!! אני אוהב אותך!!! אני חושק בך! אתה שקסי סקסי! אתה עושה לי את זה! בוא למיטה קושקוש פושפוש!!!" "אעהעההעהע לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!" צועק וולדי כשסנייפ מושך אותו בגלימה (תוך כדי שוולדי כמעט נחנק) ולוקח אותו לאיזה חדר צדדי. והארי ניצל וכולם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה!!! ה-סוף!

PaDF00t

New member
הוא וסנייפ לא ../images/Emo5.gif

הוא וסנייפ
חחח לא סתם. לא הארי וסנייפ... וולדי וסנייפ!

black robe

New member
נראלי שאני עומדת להקיא!!../images/Emo63.gif

יש לי בחילה עזה
אני נשנקת ונושמת בקושי רב

PaDF00t

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מפגרת אני!!!
אתם מצליחים לדמיין את סנייפ עושה כזה "בוא הנה" עם האצבע?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואתם מצליחים לדמיין אותם באמת... *
* עושים את זה?!?!!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דוחה!!!

adiss

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סנייפ כזה סקסוששש

אהא!

הארי יגלה שהוא אכל חמץ בפסח ויתאבד. סנייפ ינסה להתגייר וזה לא יצא לו ואז הוא יאבד מלא דם וכל השטויות האלה וימות. (נראה לי ששמו לי משהו בשתיה לפני שכתבתי את זה). וולדמורט יקבל התקף לב. השיניים התותבות של וולדמורט יפלו לו בזמן שהוא ינסה להגיד:"אבדה קדברה".

mjlk

New member
../images/Emo9.gif

וולדמורט בהחלט יקבל התקף לב! אני אתקיף אותו בשמחה!

למעלה