סופט מאשין

JohnPaul

New member
סופט מאשין

שמעתי את הראשון, השני והשלישי, שאני מאוד אוהב. להקה אדירה, ללא ספק, ואני רוצה עוד סופט מאשין. אנא מכם, שתפו אותי בהגיגיכם על השניים הבאים (רביעי וחמישי;שישי ושביעי). אגב, אורי ברייטמן, כדאי גם שתכתוב עליהם ביקורת, לא?

ברייטמן, באמת!

איך זה שלא כתבת ביקורת על סופט משין? ולמה אין כתבה מקיפה על הביוגרפיה של קנזס? ולמה העיצוב כל כך פרימיטיבי? אתה פשוט לא בסדר. אנחנו מאוכזבים מאד. נשקול להחרים את האתר שלך ומוצרי קוסמטיקה הנושאים את שמך. <התקף אירוניה קל> סופט משין בלי רוברט וויאט הם להקת פיוז'ן סטנדרטית. ההרכב השתנה מאלבום לאלבום וכך גם רשימת כותבי החומר העיקריים, אבל הסגנון של האלבומים האלה דומה. את אלו שיצאו אחרי השביעי אני לא מכיר. אני הייתי ממליץ לך דווקא ללכת אחורה ולחפש את הדמו שג'ורג'יו גומלסקי הפיק לסופט משין לפני התקליט הראשון, כשדיוויד אלן (גונג) עדיין היה בהרכב - Jet-Propelled Photographs.

JohnPaul

New member
נכון

אבל אני דיברתי על אלה שבאו אחריהם... עכשיו אין לך תירוץ. תכתוב גם ביקורות על אלבומי זאפה.

לא מכיר, לא מתלהב

ממה שהבנתי, הם פשוט חזרו על עצמם החל מ-Third, ובכלל עברו סופית לעולם ג'אז-רוק, בלי קשר לרוק מתקדם. לגבי זאפה - שמעתי אותו, נהניתי, אין לי כוח לכתוב עליו.

JohnPaul

New member
לקרוא לי מלפפון זאת מחמאה...

אני עוד בחיתולי הרוק המתקדם...

לא חשבתי על זה

דווקא נשמע כמו רעיון טוב. אני ממליץ גם לך לנסות

dpascal2

New member
מה זה "אין לי כח" ?

אתה דמות ציבורית ולא אדם פרטי אי לכך אין לך כאלה פריבלגיות. ראית פעם רחוב שנקרא על שם מישהו ש "אין לו כח" ? TTSO

בהחלט ראיתי!

"ראית פעם רחוב שנקרא על שם מישהו ש "אין לו כח" ?" בהחלט כן! שדרות בגין, דרך בגין וכו'. הבחור אמר שאין לו כוח והלך הביתה, ועד היום מעריצים אותו על זה.

dpascal2

New member
השאלה היא האם ראית פעם מישהו

שנהיה ראש ממשלה אחרי שהוא גרם למישהו להגיד "אין לי כח" ?

HelterSkelter1

New member
אבל לאותו בחור היה כח להוציא

אותנו מהחור שהוא עצמו חפר. ועל כך ישר כח!

למעלה