שפה לא יזמינו למסיבות יום הולדת, לוויות, מסעדות, עצומות, וכל שאר מרעין בישין שיש שם, פה תקבל פלירטוטי לשון נטו. ואם יצא לך גם זיון מזה, אז יצאת גדול! איךךךךךךךךךךךךךךךךך???????????????.. סופטי.
זה שדחפת את האות ר` לשם שלך כדי שיבדילו ביני לבינך, זה מילא אבל הלא כולם יודעים ששקיות יום ההולדת נועדו לאורחים ולא לילדת היומולדת!!! כך שאם אתה רוצה להיות בשקיות היום הולדת שלי, יהיה צורך לשסע אותך למספר חלקים כמספר האורחים... ובתור כלת היום הולדת... לי תהיה זכות לפלח שקית אחת.. שבה יהיה חלק מסוים מאוד מגופך... <תגיד, זאת תהיה שקית גדולה או קטנה?> איה
סוטהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בוא`נה, לא לקלקל אותי, אני ילדה קטנה ותמימה <שיט, האף שלי שוב פוגע במסך...> איה מזועזעת מגסות הרוח
חשבתי שהתכוונת לאישון שלך, שהוא האיבר היחיד בגוף האדם שאני מכירה שיכול לגדול ולהתכווץ... וזה ממש פגע בי... אבל אם התכוונת ללב... אז בסדר. איה, זכה מתמיד.
אתה קורא רק את ההודעות שלך ואת התגובות עליהן, אה? יאללה, צא מהקונכיה ותציץ מסביב. אגב, נראה לי שמיצינו את סבב ההודעות הזה, הוא נהיה ארוך מדי תפתח הודעה חדשה ונמשיך משם איה