סופטי התחרפנת ??????

שרון-ב-

New member
סופטי התחרפנת ??????

ואיך זה שהפכתני כחולה ? שהרי למינזר נכנסתי את החלונות סגרתי נעלתי את הדלת שמתי את השלט (``סגור לרגל שיפוצים``) ופתאום אני כחולה ? ונזירות הן בכלל שחורות שרון שחור ולבן

softy

New member
את זה תספרי למי שלא מכיר אותך

אני יודע בדיוק מה את עושה כשאת מגיפה תריסים וסוגרת דלתות ואת לבד עם עצמך! סופטי בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

softy

New member
מאחר ואני גם יודע

שאת נוהגת לפרש דברים אז מיד אסביר מה זה ה -בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז. זה הרעש שעושה הזבוב < אני לצורך העניין> כשהוא עף ממקום למקום על קירות ביתך הנעול. סופטיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

שרון-ב-

New member
הז` בגולני ורק בהנדסה קרבית

יודעים באמת לפרק פצצות. שרון מנוטרלת

שרון-ב-

New member
שם הם בהנדסה קרבית

הם מוצאים את החוטים הכי רגישים לפיצוץ ;-) שרון ממולכדת

שרון-ב-

New member
חייל חכם....

מרחוק מנוטרלת מקרוב - על גופו מתפוצצת אל תתפסי מחסה יקירתי הנפגעים היחידים קמים לתחיה מיידית ;-) שרון מחפשת לאתי חייל

לכל סיר יש מחסה ;-)

תודה על היוזמה המבורכת, רק אל תמצאי לי טירונים, הם לא עושים לי את זה!

שרון-ב-

New member
לכל מכסה יש אסיר...

גם לי הירוקים לא עושים את זה מה שלא מונע מהם לנסות..אך לשווא.... שרון ארזה פקלאות ויצאה לשטח

שרון-ב-

New member
ידעתי ידעתי ידעתי !!!

אתה הוא הזבוב אצלי בחדר שמזמזמם לי באוזן ומפריע לי למצוא את נקודת האושר שרון מנסה להתרכז לעומק

softy

New member
כאן קבור הכלב !!!

אתן מנסות יותר מדי להתרכז לעומק. תנסו קצת להתרכז לרוחב, שם נמצאת הגאולה < הג`ולה> סופטי ובא לציונה גואל

שרון-ב-

New member
הכלב הלך

היתה התרחבות גדולה מדי הזמן להצר הקפים שרון עדיין נגא(ע)לת

softy

New member
יאסר ערפת....

ושיירת המכוניות שלו נסעו ברחובות עזה, לפתע חצה כלב את הכביש ונדרב ע``י המכונית של יאסר. מיד אמר יאסת לאחד מעוזריו, לך מצא את המשפחה ותפצה אותם על מות הכלב. העוזר הלך, ויאסר חיכה, כשבושש העוזר לחזור יצאו יאסר ושומרי ראשו לכיוון הבית לחפשו. להפתעתם גילו שם אנשים רוקדים אוכלים ושותים ושמחים מאוד. `` מה קורה? `` שואל יאסר את העוזר. `` לא יודע `` עונה העוזר `` באתי לכאן ואמרתי להם שהכלב מת! מיד הם פתחו שולחן והתחילו לשמוח`` סופטי ממחזר אגדות עם!

moshe421

New member
סופטי?!?!?!?!

לך יש בעיה לעזור לשרון למצוא את נקודת ה``אושר`` שלה? לך?? הוי.. אם בסופטיים נפלה שלבהת, מה יגידו זבובי הקיר?

שרון-ב-

New member
משה ?????

עוד לא קלטת שהכל עם שרון בעיה ???? גם לרב מסטרכארד ? שרון תולשת לזבובים את הכנפיים ונותנת להם לחזור ברגל

למעלה