סופטי הגזמת !!!!

ariegur

New member
סופטי הגזמת !!!!

אתה מנהל ב``תפוז``. לא יתכן שתנצל מעמדך לאיומים ומעשים שחורגים מגבולות ``תפוז``. לא יתכן ש``תפוז`` יאפשרו לך לאיים במסירת מידע למנכ``ל של חברה אחרת (שהיא מחוץ לגבולות של ``תפוז``) ולא יתכן שתפרסם תמונות של אנשים בניגוד לנהלים. לדעתי אם כמנהל ב``תפוז`` אינך יכול להתגבר על תופעה כזו, עומדות בפניך רק שתי אפשרויות - 1. להגיש תלונה לרשויות המתאימות. 2. ``לבלוע`` את הצפרדע. מקווה שפנייתי זו לא תרגיז אותך עד כדי פנייה למנכ``ל שלי. אריה

softy

New member
אריה תאמין לי...

שכבר ניסיתי בכל דרך אפשרית להוריד אותו מהגב שלי. אפילו הכרזתי על עצמי תענית מרקי קקטוס. לא עניתי לו , לא פניתי אליו, כלום - התעלמתי. הבן אדם לא מבין כנראה אלה רק דרך של כוח. מה שאתה רואה כאן על גבי הפורומים הוא כאין וכאפס לעומת מה שאני אוכל ממנו מאחרי הקלעים. מנהל פורום זה אמנם משרה מכובדת ועושים בה הרבה כסף, אבל כמו שאתה רואה זוהי רק הכנסה צדדית. אני מוכן לוותר על כל ניהול פורום שבעולם ובלבד שלא אצטרך לוותר על כבודי. סופטי לא מוכן להיות חבר במועדון שמקבל אנשים כמוני.

ariegur

New member
אני לא בא להגן על מרקי

אבל, היום אתה פועל כמו שאתה פועל אולי בצדק, מחר מנהל פורום כמוך יפעל כך שלא בצדק. לדעתי פעילותך בהקשר זה כמנהל בתפוז צריכה להיות אסורה ע``י תפוז. מרגע זה אני מרגיש פה מאויים וחושב שאסור לי להרגיז אף מנהל פה. בנושא כבודך - אל תצחיק אותי, אתה לא כזה חסר ביטחון ואין דבר שמרקי יכול לעשות ויפגע בכבודך, כבודו של כל אחד מונח במקומו וסמוך על חברי הפורומים שהם יודעים להבחין מי הוא מי. אריה

שרון-ב-

New member
אריה....

ישנם המון דברים מאחורי הקלעים שאף אני איני יודעת עליהם ובעבר הרחוק גם דברים שהיו אצלי מאחורי הקלעים ואף אחד לא ידע אין לי ספק שלסופטי יש את הסיבות שלו שרון, שלצערה ישנם אנשים שלא יודעים להשאיר את העולם הוירטואלי כוירטואלי וחוץ מזה, ברוך שובך באמת, מה הבאת לנו ????

ariegur

New member
באתי ואני הולך לראות סרט

קמת עיפתי מהפורומים. ארעיף

שרון-ב-

New member
:)

מנוחה נעימה.. יש כדורסל לא ??? שרון הולכת לנוח עם אריה עשה מקום על הספה נו.....

ariegur

New member
שרון - שני דברים -

1. אני הולך לסרט ואת מוזמנת. 2. כרגע התקלחתי, סיבנתי לעצמי את הגב, ואני מעיד לפנייך ממקור ראשון שאני מסבן גב מצויין ! אריה

שרון-ב-

New member
אריה - שלושה דברים -

1. איזה סרט ? 2. בוא סבן לי, בשבילך אכנס שוב למקלחת 3. מתי אתה אוסף אותי ? שרון :)

ariegur

New member
גם אני 3

1. תשובתך איחרה - כבר יצאתי. 2. מחר ב 21:30 3. תגידי מאיפה. אריה

למעלה