סופטי הגדוללללללל :cool:

ליהי * 007

New member
סופטי הגדוללללללל :cool:

סופטי; תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה,תודה,תודה,תודה, על הכל לא רק על התמונה בחמישים אלא על כל העזרה והעצות ששלחתי לי ברגע של שבירה, ברגע שכל כך הייתי צריכה. וירטואליה במיטבה !!!!! ליהי

יערית

New member
חשבתי שלעולם לא תגידי כך

אחרי סערות בניכם,עצומות בפורום אחר, הבנתי שבסופו של דבר תגלי את הלב של סופטי! יערית-ששלמו לה בכדי לענות לך:)

אילה.

New member
מתפרצת בסערה

גמני! גמני רוצה ליר`ות ת`לב של סופטי!!! סופטי, תר`ה לי... אילה מכסה טפח ומגלה טפחיים

הגעת????

לאן נעלמת לנו ככה פתאום באמצע היום??? מה הכושי הזה עשה לך? כמה שעות את צריכה כדי להתאושש?? ככה לימדנו אותך? פסי משחקת אותה פולניה בדימוס

אילה.

New member
אוי, פסי, פסי...

אוחחחחחח הכושי... עשה את שלו... ועכשיו, הוא כבר לא יכול יותר ללכת... והמבין יבין <חיחיחיחיחי> אילה בזחיחות הדעת מהלאות הנעימה שאחרי

ליהי * 007

New member
לעולם לא אומרים לעולם לא

יערית, אנשים נפגשים מדי פעם בסיטואציות שונות פעם כך ופעם כך. החוכמה היא להגיד סליחה טעיתי לנסות ולגלות את הטוב הטמון בכל אחד ואחת. מן הסתם, סופטי עזר לי בעת שהייתי באמת זקוקה ומן הסתם חובה להגיד לו תודה חובה מוסרית וחברית. ליהי * 007 מנהלת פורום חמישים פלוס מינוס

softy

New member
קטן עלי ליהי...

מה לא עושים כדי להפיץ את זרעי ברבים. סופטי בית הזורע.

ליהי * 007

New member
ניצנים נראו בארץ.......?

להפצת זרעונים יש לפנות בין ימי החודש המקובלים של השבועיים של ה-``אחרי`` כי בשבוע הראשון עוד בודקים 7 נקיים........ או או אז יחלפו שבועיים תמימים מיום שנתלה הדגל האדום...... יבצבצו ההורמונים ויוזמנו הרעונים. ליהי בית השיטה חחחחחח

למעלה