סופטי , (ברצינות) -

ariegur

New member
סופטי , (ברצינות) -

הפורום הזה הולך ומדרדר. היה תענוג להכנס לכאן כשהכל היה קליל ושוטף, הפורום כמעט דמה לחדר צ`אט. הכל היה בלי גבולות אבל עם טעם - לפחות כך אני חשבתי. לאט לאט (או אולי מהר מהר) הפורום הולך ודומה לשכניו מלמעלה, למטה והצדדים (מי שעומד מאחורי הוא העומד). זו לפחות תחושתי, ואולי אני טועה. אבל אם אני לא טועה, אם גם אתה חושב כך, אתה צריך להפעיל את שכלך, דמיונך, קשריך הענפים וכל מה מה שבאפשרותך כדי להחזיר את הפורום לימיו הטובים. זו דעתי. אריה

softy

New member
באמת אריה למה אתה מתכוון???

זה התחיל כפורום של נונסס וממשיך כפורום של נונסס אני לא רואה שום הדרדרות בפורום הדבר היחיד שקורא לו, והוא בהחלט לטובה, זה שמיום ליום מגיעים עוד ועוד חברים שמחליטים להתשתקע כאן, ולעומתם ישנם חברים שמחליטים להוריד פרופיל, אבל סך הכל אני מוצא שהפורום ממש טוב. אתה צריך לדעת ששום דבר כאן לא קורה מאיליו, אני משקיע עבודה רבה מאוד מאחרי הקלעים. אם יש משהו שאתה חושב שאני צריך לעשות או אם יש לך או למישהו אחר, איזשהו רעיון או כיוון, אנא פנו אלי בפרטי. תשובה מובטחת לכל כותב, יען כי הדואר שלי מזה ריק . סופטי הכל מתחיל בזין ונגמר בראש.

ariegur

New member
למה שאשלח מייל -

אני יכול לכתוב הכל מכאן . אבל - עבדת עלי בגדול ! לקח לי כמה הקשות לקלוט זאת ! להלן הצעותי - 1. לא יכתבו בפורום זה עניני אקטואליה כואבים או משמחים ככל שיהיו. 2. לא יכתבו פה שירים או מאמרים - יש מספיק מקומות לכך. 3. לא תיערכנה כאן תחרויות עם פורומים אחרים. 4. אף מילה על סקס ! הערה לגבי סעיף זה - יתכן שלא תסכימו איתי ותחשבו שצריך לכתוב פה על סקס, אבל שימו לב שאני אף פעם לא כותב על סקס אני אף פעם לא מחזר אחרי אף אחת כאן (ואחד) ואם משהיא חושבת, או נדמה לה, שאני כן מחזר אחריה, היא צ ו ד ק ת !! אריה.

אריה אתה פולני???

מה קורה? קצת טוב אז כבר מתחילים להתלונן?? חייב לקלקל את השמחה?

אריה, בשיא הרצינות!!

כמה שאתה צודק, הגעתי לא מזמן והרגשתי כל כך מפונקת מה קורה פה? לא יורדים יותר - תרתי משמע הכל נהיה כל כך עדין ורגוע ואף אחת לא מתמסרת אליך בראש חוצות. ואיזו מין חוצפה, כל אחת שנכנסת - במקום שתכניסו לה, אתם מיד מקרקרים סביבה!! מתחנפים? בפורום פלירטוטים? לא יישמע כדבר הזה, אריה, קדימה עשה מעשה!!

בואי לולולו בואי...

נקרקר ביחד. למה יש פה כאלה שרוצות רק כרכורים... שחקנית שלוחצת יד לאלמנה כחולה

ariegur

New member
אף אחת לא מתמסרת לי ...

את מכחישה את שהיה ביננו או ששכחת ??? כשזה היה אמרת לי שעוד לא היה לך כל כך טוב ! זייפנית אחת ! אריה

למעלה