סופטייייי

סופטייייי

קראתי את הודעת מנהל הפורום לא הבנתי מה זה הפורום הזה תסביר לי שוב. דרך אגב אני יונית מפורום וידויים, נעים מאוד. ועוד דבר, חסר כאן פורום קיטורים, אז אפשר גם כאןלקטר? על כל דבר שבעולםםםםםםםםםםםם? יונית

שרון-ב-

New member
סופטייייי

היא שאלה אותך , אז תענה לה !! היי יונית, ברוכה המבקרת על שאלה אחת אני עונה לך ללא רשות המנהל, מאחר וקיטור זה בדרך כלל עניין נשי שכזה (טוב סליחה סליחה) מותר לקטר, איזו שאלה תראי שאחרי שתקבלי תגובות תשכחי על מה קיטרת

יערית

New member
תראי יונית...

אומנם אנחנו לא נענע,אך אנחנו היינו ילדים שם פעם, תשאלי את סופטי.. את יכולה לעשות כאן מה שב....ין שלך מבינה? אני יודעת שאין לך ..ין,אז אולי מה שליבך מנחה אותך. ברוכה הבאה, והיא גדולה חברים. יערית(שעוקבת אחר וידויים)

שרון-ב-

New member
יופי יעריתי...

תתחברי תתחברי עם יוניתי אם פעם יחסר לנו חומר תוכלי לפלח אצלה קצת לילה טוב בנותתתתתתת הייתי פה שרון

softy

New member
יוניתתתתתתתתתת

רק תדעי שיונה אי אפשר להפחיד עם יין, (איפה יונת הדואר כשצריך אותה?) תני לנו את השואו שלך, ונראה, אל תתקשרי אלינו אנחנו נתקשר אליך... סופטי.

יונה עם עלה של זיית

היונה חזרה עם עלה של זיית מנסה להבין איך מפיקים ממנו ..ין חשבתי שאחותי תתפוס את מקומי אבל אז הבנתי שדרוש מבחן אומץ שהרי אותי לא מפחידים (וגומר)

למעלה