סופטבול בתל אביב

lovecanines

New member
סופטבול בתל אביב

שלום לחברי הפורום. האם יש קבוצת בוגרים שמשחקת בתל אביב? אם כן, אשמח לקבל מידע ואשמח להצטרף. אני בן 34. תודה.

chaiel

New member
תגלוש לאתר ותראה שם

אם יש עוד שאלות תשאל פה...(לא נראלי יש קבוצה של ת"א) זה האתר. שיחקת כבר סופטבול?

Orr234

New member
למה שלא תבוא לשחק בייסבול

אם שיחקת בייסבול, אנחנו מתאמנים ביום שישי בספורטק בשעה 10:00

Orr234

New member
טוב ,

זה כמעט אותם חוקים רק המגרש יותר גדול, אתה עדיין מוזמן לבוא.

lovecanines

New member
אם כך, אני אשמח לנסות

כל יום שיש ב- 10 בבוקר? השבוע אני לא יכול אבל אגיע שבוע הבא. תודה.

chaiel

New member
זה לא כזה משנה.

בייסבול זה אותו פרינצפים רק יותר גדול (חוץ מהכדור) ויותר מהיר. אישית יותר קל לי בייסבול ואני מתכוון בעונה הבאה אם זה יסתדר לי עם הצבא לשחק בייסבול (וגם סופטבול) בהצלחה במה שלא יהיה. ד"א, שיחקת סופטבול בקולג'?!

אהה אור

אני מאוד רוצה להתאמן בביסבול שמע אני לומד ואני דתי אתה יכול לברר לי מתי יש בשבוע ?

Orr234

New member
בן כמה?

אם אתה מעל גיל 18 אתה מוזמן לבוא בבוקר יום שישי לספורטק (בתל אביב) (שעה 10:00) אם אתה מתחת, אז ביום שישי בספורטק ב- 14:00 אם אתה לא גר בתל אביב , אני צריך לדעת איפה אתה כן גר שאני אפנה אותך למי שיעזור לך

Orr234

New member
לא מכיר קבוצה בליגה מהדר יוסף.

הם לא משחקים בליגה . ובן כמה אח שלך, בקיצור אם יש עוד שחקנים שיבואו למגרש ביום שישי בשעה 14:00, ואם יש להם מספיק שחקנים אני מאמין שיהיה אפשר לארגן להם מאמן ולפתוח עוד קבוצה

אפשר גם לבוא?

תיכננתי הרבה זמן להגיע, אבל לא יצא/לא ידעתי פרטים. זה יהיה בסדר אם אני אבוא? יכול להיות שאני יצליח להביא איתי עוד כמה חברים (הם לא חובבי בייסבול, אבל בעלי ניסיון בלשחק את המשחק). קצת על עצמי: כמעט בן 18 (כתה י"ב) . אין לי ניסיון בבייסבול, למעט צפייה במשחקים והבנה של חוקי המשחק. מבחינת ציוד בסיסי יש לי קצת בעיה - יש לי מחבט לא תקני (מחבט בגודל של הליטל ליג). הכפפה היא גם די מתאימה לליטל ליג, אבל היא תקנית (אני חושב). בכל אופן הבעיה איתה זה שהיא ליד שמאל, ואני שמאלי ביד (צריך כפפה ליד ימין). חוץ מזה אני חושב שאני אסתדר.. אני חושב שיש לי כישרון למשחק. יש ציוד שם בספורטק שאפשר להתאמן איתו ?

למעלה