סופו של עידן....

סופו של עידן....

לאחר כעשר שנות רכיבה. לאחר בעלות של 6 אופנועים. לאחר התרסקויות. איבוד חברים. ביקורים בלתי פוסקים בבתי חולים. החלטתי שמספיק, לא מעוניין להיות חלק מהסטטיסטיקה. את פרצי האדרנלין אני מקבל בסופי שבוע, ברכיבת שטח על חרגול שטח קטום. זהו, ההארלי נמכר... לאחר כשנתיים ביחד, עליות ומורדות, אהבות ואכזבות. בהחלט יחסרו לי רכיבות הבוקר\ערב... ידידי, אנא, במטותא ממכם, רכבו בזהירות. לא רוצה עוד חבר שנהרג בתאונת דרכים.

לרוכב על הצל

אני מבין לליבך ומבין את מצבך מאחל לך המון הצלחה בהמשך הדרך ומאמין בך עלה והצלח ברכיבות השטח המאומצות באשר הן

תחילתה של ידידות חדשה

לאחר שקראתי את הודעתך לאחר שהבנתי לליבך לאחר שמצאת חברים חדשים לאחר שהחלפת ערימת ניקלים בקופסת פח החלטתי לעודד אותך "לך על זה"

cyber2200

New member
היום אני מתחיל...

אחרי שנים של דחיות מסיבות שונות, סוג של חלום ילדות. היום שיעור ראשון על אופנוע עד 500, חודש וחצי לפני שיחרור מהצבא. שיהיה רק טוב.

M O R M

New member
../images/Emo45.gifלג'נגו על המעבר הנאה.

הייתי שמח אילו כתבת יותר מכמה מילים על המעבר לשטח. כחלק מהמאבק שלי בהתמכרות לאדרנלין אני מוצא שיש צורך לפחות בתכנון או מחשבה על מעבר לשטח. ולו רק בשל תהליך הלימוד של רכיבת שטח אשר יכול לתת עוד יכולות וידע ברכיבה כללית. אשמח אם תשתף אותנו במעבר ובבעיות המעבר לשטח במיוחד לאור עברך (עבר?) מאופנועי ספורט.

fxr

New member
האמת די משכנע...

אני עומד לפני רכישת אופנוע ספורט חדש....ואתה כמעט משכנע... אבל לא!!! רכבתי שנים בשטח...ודווקא כל הפציעות שלי היו בשטח.

R-o-i

New member
מכרת את הארלי...

עכשיו הגיע הזמן לקנות אופנוע
בהצלחה רועי

עידו 750R

New member
אתה יודע מוטי....מעבר לשטח אומר

חיזוק הכושר הגופני וסיבלות הלב ראה. לא כל אחד יכול לרכב בשטח. אם אתה רוצה לעבור תצטרף לוותר על המנגל
, ותתחיל לארגן מפגשי קומומורשטח בחדר הכושר.

למעלה