סופוטי יקר

*LIHI 007

New member
סופוטי יקר

אהלן סופטי בחרתי שלא להגיב בפורום שלנו על מנת לא להפוך אותו לזירת התגוששות האמן לי, לא חסרות שם צרות. אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה דאג למחוק את ההודעה ששמת בפורום ארבעים פלוס בעניין מרקי קקטוס. אני אינני יודעת מה אירע ומן הסתם גם לא מענייני אך אני מבקשת ממך בקשה זאת מאחר והפורום שלנו שם - חבל``ז ממש מלחמת עולם שלישית ואין גואל ואין מושיע. אנא ממך, יש לך אי מייל שלו, יש את הנהלת תפוז, עשה ככל ששכלך יורה לך רק אל תזרע את הרס הפורענות אצלנו בפורום. אגב, עדיין מחכה לתגובה ממך לפני חודש עדיין הדברים חשובים. בהזדמנות זו, חג שמח לך ולכל בני ביתך, 007 - ליהי

ariegur

New member
ליהי מה שלומך ?

אני רוצה לומר לך את האמת וכאן. לפני מספר חודשים נכנסתי לפורום שלכם, זיהיתי שהוא ``לא תקין`` (בלשון מאוד עדינה), פרסמתי כמה דעות ``שלא היו מקובלות עליכם`` וחטפתי ממכם (גם ממך) קיטונות של אש. לפחות צריך להודות שצדקתי אז. כמו שאמרתי אז אומר לך גם עכשיו, לא תיתכן סביבה שיש בה יותר משני אנשים והכל נוטף שם דבש וסוכר. חייבים להיות ויכוחים, צריך לתת לבעלי דעות שונות להתבטא גם אם דעתם מרגיזה את האחרים. אני מספר לך זאת כאן רק כדי להזכיר לך, שלא כל מי שמרגיז אותך הוא לא חבר (ואנחנו כבר חברים, לא ?) ויותר חשוב מזה זה ההיפך - אם מישהו מחייך אלי יותר מדי, מיד נדלקות כל המנורות האדומות בראשי הקודח ואני רואה רק חנוכיות בוערות מול העיניים. אריה

*LIHI 007

New member
אני מכה על חטא

היי אריה; בהחלט צודק היום וצדקת בעבר אלא שאני שאיני מורגלת במריבות ואפשר לבחון זאת דרך מעל 1300 הודעות בפורום שלנו, לא חשבתי שכך יהיו פני הדברים. מכל מקום, גם היום לא שקט אצלנו ולומר לך את האמת???? אני כבר פניתי לעו``ד בעניין הוצאת דיבה ולשון הרע ויש מי שקיבל את המכתב בערב חג - ממש מתנה לחג. גם סופטי צדק בזמנו לגבי טיב ניהולו של הפורום שלנו. יש דברים נוספים בעניין. מן הסתם אשמח לשוחח איתך וכן אנחנו כבר ידידים אין ספק ואני אפילו מודה ומתוודה כי שמחה אני על כך כי טובה הידידות מהאיבה הוירטואלית. חוץ מאלו הדברים, הכל בסדר ושורדים איך שהוא. שיהיה לך שבוע נפלא, 007 - ליהי

*LIHI 007

New member
ראיתי את תגובתך והאמת? היא מיותרת

אסתריקה תגובתך אצלנו בפורום היא מיותרת לחלוטין מאחר ואנחנו לא דנים כלל בעניין שם ואת עשית בדיוק את ההיפך ממה שאני ביקשתי מסופטי ותסלחי לי אבל אינני מבינה בשל מה הייתה צריכה להיות תגובתך? האם חשבת לרגע שאנו עורכים ``משפט`` בעניין סופטי ומרק אצלנו בפורום???? או שמא, יש צורך בליבון אש ויצרים? סילחי לי מראש, אינני מבינה את טעמה של הודעתך שם ואינני מבינה את תגובתך כאן מה זה הגבתי גם בשבילך?????? לא זכור לי כי ביקשתי הבהרות כלשהן ממך. שיהיה לך שבוע נפלא, 007 - ליהי

שבוע נפלא גם לך :)

ממני, שעדיין מבינה את משמעות מתן התמיכה לחברים גם בטוב וגם ברע.

למעלה