סופגניות

סופגניות

מכירים את הקטע שמביאים לעבודה סופגניות ומכריחים את כל העובדים לאכול? אז כמה אכלתם?

train

New member
אצלנו הביאו סופגניות ממש גרועות

אני לא אגזים אם אומר שזה הסופגניות הכי גרועות שאכלתי... אפילו הריבה הייתה דוחה, קשה כזאת ויבשה כאילו היא מחנוכה שעבר... זרקתי את הסופגניה ושתיתי קולה. זה תמיד טעים...

בוביץ

New member
לנו כלום...נאדה

בשביל המעיסיקים העיקר היא כמה מכוניות נמכרים והם ממש בלחץ בחודש הזה ודי מתקמצנים בקטעים האלה.

לנו לא הביאו

לפחות לא כשאני עבדתי, אבל בראש השנה הייתה הרמת כוסית ודאגו לכיבוד עשיר במיוחד, ואני יודעת שבנר הראשון הייתה הדלקת נרות ואני מניחה שאז היו סופגניות.

היו סופגניות

שהביאו המארגנים של הנשף חנוכה. חוצמזה שגם בהדלקת נר היו אמורות להיות סופגניות

סופגניות

לנו הביאו ביום ראשון סופגניות דווקא באיכות ממש טובה הייתה בחירה רגילה או ריבת חלב הביאו שני משלוחים למשמרת בוקר ומשמרת ערב אני אכלתי אחת של ריבת חלב

Marble Arch

New member
../images/Emo9.gif אני עובדת במסעדה.....

ככה שביום שישי כשאמרתי "היי, היום נר ראשון!" השף הציע להיכנס למטבח ולהכין סופגניות מדהימות...

haych

New member
כלום כלום

א. אני לא אוהבת סופגניות (איזה כייף לי!) ב. אתמול באו חב"דניקים וחילקו סופגניות, אבל זה לא היה מטעם העבודה ובכל מקרה לא הייתי. אבל בנר ראשון הרמ"שית הביאה לכל אחד קרמבו... לא ממש קשור לחג-אבל עדיין משהו של תשומת לב!

tenen

New member
אצלנו מציעים לא מכריכים,

כל יום סופגניות, רוב האנשים אוכלים אז אני מניח שהן טובות (אני לא אוהב פשוט). כל יום מדליקים נרות, אז אומנם לא שרים שירי חנוכה כי סך הכל לא ניתן לכמה מאות לקוחות לחכות בזמן שאנחנו שרים אבל הדלקת נרות וסופגניות יש כל יום.

tenen

New member
תמיכה טכנית של אינטרנט,

והמיון אצלנו בהחלט לא קל, אני הייתי אחד מתוך 3 עוברים מתוך קבוצה של 24 איש שהגיעה למיונים כך שאני מציע לך לשקול שוב לפחות לקרוא ספר או שניים בנושא אם לא מכון הערכה לפני שתמשיך לשרוף לך מקומות עבודה.

אצלינו...

הביאו ביום ראשון סופגניות מיני - וזה דווקא היה מעולה בשבילי כי סופגניה רגילה
זה קצת גדול מדי בשבילי, באמת
זה היה מאוד נחמד - חילקו לכל אחד וצירפו לזה פתק עם ברכה מהמוקד. חג שמח!

AdiGoldman

New member
4

אני שמנה! ואת כולם אכלתי תוך שעה אחת... האמת היא שאיזה ספק שעובד עם החברה, הביא סופגניות לכל המשרד ואז אכלתי אחת ואז בצהריים בחדר אוכל גם היו סופגניות ומלא אנשים לא רצו אז אני קיבלתי אותם ויצא שאכלתי 4.

BloodSugarCrazy

New member
לא קיבלנו סופגניות אבל באים אלינו

כל יום מחב"ד והביאו לנו חנוכיה ומביאים כל יום נרות (שאסור לי להדליק, חנות ספרים וזה...). הם לא מביאים סופגניות אבל אתמול קיבלתי דמי חנוכה מהרבי מילובביץ'- 20 אגורות מבריקות וחדשות!!!

SimplyMe1

New member
אני עובדת במקום שמכין סופגניות

עם מילויים טובים ומגוונים,ואישית לא אוהבת סופגניות,אז אכלתי רק חצי
- מיני שהבאתי הביתה אחרי המשמרת(פירקתי את הסופגניה ואכלתי את המילוי הטעים שלה,ככה אוכלים סופגניה)

למעלה