סופגניות

המוזרה

New member
שיטה מגעילה ויעילה

מאז שעשיתי את זה - לא נגעתי בסופגניה ורק הריח עושה לי בחילה. העסק מחזיק מעמד למעלה מעשרים שנה. לוקחים סופגניה וקערת זכוכית (או פלסטיק שקופה) ממלאים את הקערה מים ומכניסים לתוך המים את הסופגניה. אחרי זמן מה (שעה עד שעתיים תלוי באיכות הסופגניה) הדבר שישכב בתוך הקערה ייראה כמו מוח עם בצקת. משהו מזעזע באמת, כל זה מבית היוצר של שומרי משקל יש כאלה שרק עצם המחשבה על 600 קלוריות (לסופגניה גדולה ושווה) עושה להם חשק לבזבז את הקלוריות הללו על ארוחה שלמה והרבה יותר טעימה. יותר מזה אין בידי להושיע

nutmeg

New member
יש כמה מאכלים

שאת הריח שלהם אני אוהבת יותר מאשר את הטעם בצק שמרים מטוגן הוא אחד מהם: אחלה ריח, פיכסה טעם. אותו כנ"ל פופקורן וקפה שחור...

Idan91

New member
תוקעים בהן

סכין, עד שכל הדם יוצא, והן מתות. (אזהרה: ישנם זני סופגניות עמידים למוות מאיבוד דם, כי אין להם כ"כ דם, אבל הקלאסיות מתות)

Idan91

New member
במחשבה שנייה -

הסוגריים הם הערה ולא אזהרה. קצת אזהרה.

Idan91

New member
זה בגלל הצורך שלך בשליטה על אחרים?

אתה אוהב רק את אלה שאפשר להרוג?

n k

New member
ככה:

+
< למרות שתמיד עדיף לאכול. טוב, לא תמיד, מידי פעם >

leeloo

New member
אני חייבת להכריז

שיש לי כוח רצון. לא חזק במיוחד, אבל קיים. כל עוד לא הציעו לי סופגנייה, לא הלכתי ורכשתי, למרות שהריחות התמרו יפה יפה באוויר. חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי וכולם מזכירים לי כמה שזה הדבר הכי אהוב עליי, שהציל אותי בשנה שעברה כשיכולתי להתחרפן בקורס, שתמיד כיף לאכול, שלא הזיק לי מעולם, אבל הייתה לי מטרה אחת מול העיניים - הבר מצווה של אחי. לא שמנעתי מעצמי פיצה, טוסטים ושאר דברים משמינים, רק סופגנייה עצרתי את עצמי. לראות אם אני מצליחה. והצלחתי. שבוע אחרי הבר מצווה, אני הולכת בתנועת נצחון אל הסופר, רוכשת את הסופגנייה הכי גדולה, הכי מלאת ריבה טעימה, וזהו. הסבל נגמר. אני, את הסופגנייה שלי - אכלתי. אז אם את לא יכולה להילחם בהם - תצטרפי אליהם
.

dana2909

New member
אז זהו

שעד שהמציאו את הסופגניות עם ריבת החלב, עמדתי יפה בפיתוי, כי אני לא אוהבת ריבה רגילה. אבל אז הביאו את ריבת החלב. עוד סוג של פצצת קלוריות , וכל כח הרצון שלי מתאדה כשאני רואה דבר כזה. אולי צריך לפתוח קבוצת תמיכה.. נפגעי הסופגניות. כמו שלילו אמרה ברוב חכמתה.. if you can't beat them, join them...(רק עם יותר שגיאות כתיב...)

Anna Karenina

New member
סופגניות. ס-ו-פ-ג-נ-י-ו-ת.

האמת?! 600 קלוריות לחינם!! על מנת להיפטר מכזו "פצצת קלוריות", אני אאלץ לשהות בחדר הכושר בערך 50 שעות. רצופות. אני ממליצה - שיטת ההגבלה. סופגניה אחת לחג. ולא יותר!! דורש הרבה כוח רצון. אבל מספק.
יום טוב לכולנו.

zimes

New member
600? הם 1.2 ימים של הנקה.

> צימעס אוכלת כ 3 ארוחות צהריים ביום <

leeloo

New member
אוי ואבוי

זה כמו להגיד שאת אוכלת קרמבו מוקה... אין כמו הסופגנייה המקורית. עם ריבת התות המדהימה.

jessy19

New member
הממ... קיראו את זה:

המקום: משרד בבסיס בצריפין האירוע: פריסה לכבוד יום הולדת של נגד וחיילת המוזמנים: חיילי ואזרחי המשרד הכיבוד: סופגניות הפאדיחה: המפקד שלי שהחליט לעשות דיאטה ותו לא, החליט שהוא חותך את אחת הסופגניות לחצי ואוכל רק חצי אחד... המממ ואח"כ אכל גם את החצי השני וגם עוד סופגנייה... המסקנה: אי אפשר להלחם בהם!

למעלה