סוף...

Odish16

New member
סוף...

שבוע! בעעע,שונאת תחרא הזה, טוב שדרגו כרגיל מה מעשיכם בסופשבוע זה..בעעעע

אסף 8

New member
אממממ...

אימון, משחק, צילום קבוצתי (בתקוה שהרפנדר יחזיר לי את הגרב הלבנה עד לצילום), גם אמא שלי חוזרת אז אני אקבל משחק פיפושאי ואמממ.... לדבר עם חברים מהארץ.

מגניב איזה אימון?

(עוד מעט אני מצטרפת ל track team של הווינטר סיזן, אז אני מתעניינת.. חח)

אסף 8

New member
של הוקי...

הספורט הכי קנדי שיש. אבל זה ממש כיף (למרות שקצת כואב..)! תמיד רציתי לשחק הוקי קרח (בארץ שיחקתי על רולר, זה ממש מבאס, אין קירות וקשה יותר לעצור). האימון המשחק והתמונה הקבוצתית זה להוקי. נחמד.... מה עושים בזה?

חחח איזה חמוד זה! ../images/Emo6.gif

אוי למה כואב? הספקת לחטוף קצת אינג'וריז??
אווץ' זה באמת נשמע כיף, גם לנו (בבוסטון) יש אבל רק בחורף.... חח אמממ טרק זה סתם ריצה, זה דיי משעמם אבל האנשים שם חמודים, ואני מנסה לעצור את עצמי מלהפוך לפדלעה, אז.... חח

אסף 8

New member
תסתכלי על משחק

ואז תדעי למה זה כואב
... זה לא היה כואב עד למשחק האחרון שבו נפצעתי בפעם הראשונה (וגם קיבלתי את ה-penalty הראשון שלי,
), באגן אחרי שנגררתי על הקיר בזכות סיקי ענקי ומטומטם (הוא לא הפסיק לדבר איתי כל המשחק,
)... עד למשחק הזה לא ממש כאב לי... כאב לאחרים
.
, נחמד...

maya14

New member
זה לא בגרות

זה בחינות סוף שנה על החומר של כל השנה יש לי את זה בעוד שבוע

פוגשת את conan o'brian חחח

הוא למד פעם בתיכון שלי והוא בא "לבקר" יענו לברבר לנו קצת במוח. אבל מה מעניין לפגוש סלב אז סבבה אני הולכת
וחוצמזה הרבה שיעורים כרגיל, הסתובבויות אם יהיה זמן, טלפון עם הארץ.... וחברה הזמינה כמה ישראלים לראות שר הטבעות, אז גם לזה אני אלך... המממ

נעמצי

New member
סוף השבוע שלי- בואו נראה......

הייתי במסיבה התנשקתי עם ברן הוא הבהיר לי סופית שאין מצב לקשר ביננו חטפתי צעקות מאבא כי חזרתי 3 וחצי שעות יותר מאוחר בכיתי 7 שעות ברצף ( שיא עולמי לפחות הוצאתי מהמצב ) לקחתי 2 כדורי שינה ( חשבתי לקחת קופסא שלמה ולגמור עם זה אבל החלטתי לא לתת לנאצים את התענוג ) ישנתי 24 שעות ברצף קמתי ועכשיו אני שוב בוכה

Cuteguy

New member
מגוון :)

אז לימודים כמובן אבל זה בשביל השגרה ובשביל הגיוון ידידה באה לראות את אלכס חולה אהבה (שאגב הסרט הכי קורע שראיתי מעודי....גםאחרי איזה 20 פעמים), מסיבת דיסקושאכלה לי את האוזניים ומחר יש עוד יום חופש אז נראה כבר....

Odish16

New member
טוב הגיע תורי:)

חיחיחי הממ אז אתמול? רבתי מכות עם אחותי, החלטתי שאני עוזבת תבית..כולם צידדו לטובתה ואבא היה כמו בול עץ..אדיוט, בכל מקרה עזבתי תבית..לחמש דקות כי החלטתי לעשות להם דווקא
ולהשאר..ואז הם החליטו שהם לא רוצים אותי..חחחחחחחח אז אמרתי שהם יכולים לקפוץ לי..אחותי סגרה לי תמחשב..(אגב הכל התחיל בגלל הרמקולים) ואז החלטתי שאני הולכת לישון..לא שישנתי אלא בכיתי כמו בהמת יאור איזה 3 שעות בזמן שרובין האידיוט שולח לי הודעות.. החלטתי סופית שלבסוף אני כ-ן רוצה לחזור לארץ..לביקור..האמ האמ. וההורים קמצנים לא יתנו לי כסף אז זה אומר..ב6-7 חודשים אני צריכה כמה אלפי קרונות..חח ומי יעסיק אותי? בעע, אז טיסה לישראל בחופש הגדול לא באה בחשבון :( מה עוד היה? קמתי בבוקר ישר למקלחת, ניתקעתי בדלת
העיניים היו יותר מידי נפוחות :) המ..ואז ניגשתי להכנת שיעורי הבית בנורבגית שזה אמור להיות בכלל ליום שישי, אבל אני תלמידה לתפארת במקום 150 מילים כתבתי עמוד שלם..:) וזהו..אמא הכינה ספינג'..יאמממ סופשבוע רגוע עם\ב גלגל"צ

נעמצי

New member
חחחחחח אודיש

כשאני בורחת זה לפחות ליום יומייים, זה יותר שוה וארמתי לך כבר במסנג'ר באיזו עבודה תרוויחי אתזה בקלות

Odish16

New member
אבל כבר אמרתי לך שהעסק הזה

לא הצליח..:/ חוצמזה בלילה אני אמורה לישון

למעלה