סוף תקופת היובש! :פ

• פותח הנושא Chav
  • פורסם בתאריך

Chav

New member
סוף תקופת היובש! :פ

היום בלילה היה לי את החצלול הראשון בחודשיים האחרונים! אני יודע שאף-אחד לא שם זין, אבל אני חייב לספר למישהו... זה התחיל בזה שראיתי שעון דיגטלי ועשיתי עליו בדיקת מציאות (למרות שאני לא עושה בזמן האחרון) מה שהיה מיוחד שהפעם הכל נראה אמיתי. למרות שהמחשבה שלי לא הייתה צלולה לגמרי, האיכות של הסביבה והכל הייתה מדהימה. בכל אופן, כצפוי המספרים השתנו (עוד דבר.. שעונים אף-פעם לא עבדו אצלי נכון והם הציגו סמלים ותמיד הרסו לי את הבדיקה כי לא הצלחתי לראות אם משהו השתנה.. אבסורד :) ) בכל אופן עצם הפיקפוק בכל העסק גרם לי להיות חצי צלול והבדיקה שהצליחה גם.. אבל לא הייתי מאה אחוז צלול.. המשכתי להסתובב שם (לא יודע איפה, אבל היו שם המון שעונים דיגטלים עם ספרות אדומות) ועשיתי על עוד כמה בדיקת מציאות עד שהגעתי לצלילות מלאה. דבר ראשון שעשיתי היה לעוף, זה היה החסרון בחצלול הזה. הייתי אימפולסיבי למדי ועשיתי דברים פשוטים במקום את כל הניסויים (לפגוש אנשים וכו´). עפתי כל כך טוב.. בלי שום שיטה, רק הידיעה שאני יכול לעוף, זאת הבעיה שאנשים לא ממש קולטים שהם לא צריכים שיטה, לא צריך לדמיין חבל שמושך אתכם.. בכל אופן הטיסה עצמה הייתה די גרועה, אחרי שלוש שניות של תעופה הגעתי למקום שחור שהרגשתי כאילו אני לא זז בתוכו אז חזרתי בחזרה.. הייתי בסלון של איזה בית וישבתי על הספה ואיזה מישהי עברה שם והביטה עליי. הבטתי על הטלוויזיה ונגעתי בבד של הספה.. הכל היה כל כך אמיתי. אחר כך עפתי עוד פעם.. הגוף שלי פשוט נע באוויר, לא משנה לאן אני מביט, אני יכול להסתחרר סביב עצמי ולהמשיך לטוס קדימה. אני זוכר שאחר כך עברתי למקום אחר.. המממ.. איך אני אומר את זה.. ראש של בן-אדם אחר.. הכל הרגיש הרבה יותר עמוק, יותר מלא.. אולי זה היה מישהו יותר חכם ממני (קרוב לוודאי) אני לא יודע אם באמת הלכתי לבן-אדם אחר.. אולי זה סתם היה איבוד שליטה זמני על החלום.. אני זוכר שעשיתי עוד דברים אבל לא עשיתי מה. הקטע המצחיק שכל כך התרגשתי מזה שבחלום אחרי חלמתי שאני בא לפורום ומספר לכם את זה.. רגע אני אעשה בדיקת מציאות לבדוק שזה לא חלק מזה. זה לא :) צ´אב - אני יכול עוף! אני יכול לעוף! אני יכול לעוףףףףףףףףףףףףףףף! בום!

ננננננננננננננננה CHAVMAN!

מישהו זוכר את הפתיחה הזאת לאיזושהי סדרה? כי אני לא זוכר. מישהו סיפר לי עליה. ותודה שטסתם! KAIN REFUSE TO SACRIFICE

למעלה