תודה דברים חכמים כתבת, והלואי ויתגשמו
ל ליידי בל New member 15/5/06 #15 לירוניייייייייי../images/Emo201.gif אוף לקרוא את הודעתך הלב שלי נשבר אהובה. אבל אני יודעת שאת חזקה מהחיים. ואל תעזבי יקירה. שולחת מסר עם עוד דברים(לעולם לא אשכח אותך לעולם!!) אוהבת
לירוניייייייייי../images/Emo201.gif אוף לקרוא את הודעתך הלב שלי נשבר אהובה. אבל אני יודעת שאת חזקה מהחיים. ואל תעזבי יקירה. שולחת מסר עם עוד דברים(לעולם לא אשכח אותך לעולם!!) אוהבת
ל לירון פילון New member 15/5/06 #20 ליידי יקירה../images/Emo24.gif תודה חמודה . הרווחתי הרבה חברות לכל החיים מהפורום הזה
ל לירון פילון New member 15/5/06 #16 תודה לכן על התמיכה../images/Emo140.gif ממש ריגשתם אותי. עברתי דרך ארוכה ומיגעת וכיף לדעת שיש תמיכה. תודה לכן על הכל ומדי פעם אציץ כדי לתמוך ולעזור וגם כי זקן ילדי הפורום גם צריך נציגות. נשיקות
תודה לכן על התמיכה../images/Emo140.gif ממש ריגשתם אותי. עברתי דרך ארוכה ומיגעת וכיף לדעת שיש תמיכה. תודה לכן על הכל ומדי פעם אציץ כדי לתמוך ולעזור וגם כי זקן ילדי הפורום גם צריך נציגות. נשיקות
M milamark1 New member 15/5/06 #25 לירון היקרה! עצוב לקרוא את ההודעה שלך אני מקווה שלא תדעו יותר צער. הכי חשוב שיש לך ילד מקסים (ירין) ואני מאחלת לך הרבה אושר, בריאות והצלחה בגידולו. אמן!
לירון היקרה! עצוב לקרוא את ההודעה שלך אני מקווה שלא תדעו יותר צער. הכי חשוב שיש לך ילד מקסים (ירין) ואני מאחלת לך הרבה אושר, בריאות והצלחה בגידולו. אמן!