סוף שנה

No name for now

New member
סוף שנה

בואו נחליף נושא
לקראת השנה החדשה והמצעד ביום חמישי, מה היו הריקודים שעשו לכם את השנה? אתחיל בשלי: מעגלים: יה ריה וחופשי ומאושר זוגות: חבקי אותי, מורנה (לא בטוחה שזה מ-2002) וכמה טוב בשניים ובואו נקווה שתמיד יהיו ריקודים חדשים יפים, שיצדיקו את המבול שנוחת עלינו

ריקודי שנת 2002.

שנת 2002 האזרחית שמסתיימת מחר סיפקה לנו ריקודים רבים. חלקם טובים, וחלקם טובים יותר. ארגון המדריכים והיוצרים ערך בשנה זו 6 השתלמויות רישמיות ובהם הוצגו 125ריקודים חדשים. הנה אלה שמצאו חן בעיני: אור חדש - מעגל - גדי ביטון. בדם אהבתי - זוגות - ויקטור גבאי. אודה אודה - מעגל - ישראל שיקר. יאסו החיים - מעגל - טוביה טישלר. הנחלים רושמים - מעגל - יום טוב אוחיון. הגשם בעינייך - זוגות - אבי פרץ. אגדת דשא - זוגות - ישראל שבתאי. עמנואל - מעגל - אלי רונן. מירי.

No name for now

New member
בדם אהבתי הוא דווקא מ-2001

למדתי אותו בסוף דצמבר 2001 באוניברסיטה, אני יכולה אפילו לומר באיזה תאריך (אל תשאלו למה, זה מסובך). מעניין שבכל זאת הוא אמור להיות ברשימה למצעד, כנראה שנותנים צ´אנס לריקודים שיצאו בסוף שנה ולא הספיקו להיקלט.

בדם אהבתי משנת 2002

הוצג בהשתלמות מספר 8 בתאריך 18/1/2002 על ידי ויקטור גבאי. יתכן ונלמד בחוגים מסוימים לפני ההשתלמות הרישמית. מכל מקום הריקוד נכלל בריקודי 2002. מירי.

dw2322

New member
אפשר להזכיר מה זה אגדת דשא?

ז"א כמה מילים מהשיר או כמה צעדים, כך שאקשר בין הריקוד לשמו? רעיון טוב להזכר בריקודים של 2002 עוד לפני המצעד. "דרכנו" אחד הפייבוריטים שלי למעגל. הריקוד היווני של רוברטו הוא מ 01 נכון?

yifat s

New member
ריקוד זוגות

של ישראל שבתאי. מילים: מאיר אריאל לחן: שלום חנוך יש ערמה של חברה על הדשא אני דברים כאלה מחבב בנים בנות ביחד, זה יפה ש- יש אומץ לפעמים להתערבב. שרים שירים ומביטים למעלה ענן שם בירח מסתבן חושבים במי להתאהב הלילה אם כי הרהור כזה רק מעצבן. מתחת לראשי מונחת ירך ועל בטני צרור תלתלים מוטל בלאט יוצאות ידיים אל הדרך ומסלולן ארוך ומפותל. גומרים לשיר ומקשיבים רב קשב ביננו מתפתחות לחשושיות יש הסתנניות בתוך העשב כי יש בו כל מיני גבשושיות. כיוון שתרדמה עלי נופלת שוב אין אני מצליח לאתר של מי היד אשר עלי זוחלת ואת גופי הופכת לפסנתר. וכשאני מקיץ אין איש בדשא רק קצת קריר וקצת רטוב מטל. להפתעתי אני רואה ש- אותו צרור תלתלים עלי מוטל. ומתוכו אלי שוחקות עיינים ומתוכו אלי מבהיק צוואר אני שואל: "הי, מה העיניניים?" היא בחיוך עונה לי: "שום דבר." שואל: "גם את ישנת?" - עונה: "לאו דוקא" ותשובתה אותי קצת מביכה. שואל: "אז מה בעצם את עושה כאן?" שפתיה לוחשות: "אני איתך." אני שותק. שפתיים היא נושכת אני שותק וכה כבדות ידי פתאום היא מסתובבת והולכת אבל אני שותק עוד שם, נו די. יפעת

רקודים שנקלטו טוב בשנת 2002

מעגלים : אודה אודה כמו בלדה דרכנו זוגות : בדם אהבתי הגשם בעיניך אגדת דשא צמאון

הריקודים הטובים ב-2002

אתה תותח הנחלים רושמים צימאון אגדת דשא פרח לילי בדם אהבתי

ומה עם "דבש וחלב"? מקסים!!!

סוף סוף לא סתם "עוד להיט" כמו כל הריקודים שצצים ונעלמים, אלא ריקוד מיוחד ומקסים,של אבנר נעים, שנקלט בכל החוגים ונראה שישאר עוד שנים רבות. חוץ מזה, אני מסכימה שאגדת דשא ובדם אהבתי הם אכן בין הריקודים המוצלחים של השנה החולפת. כן ירבו כאלו!

עמי כהן

New member
שיר השנה בריקודי העם - 2002

שיר השנה שלי: "עד נשמתי האחרונה" חיים משה - ריקוד מעגל של דודו ברזילי. אתם מוזמנים לדרג את "שיר השנה" בריקודי העם.

אריאלי18

New member
הפצצות:

מעגלים: 1. אפריים 2. דבש וחלב 3. תקוותנו 4. אור חדש זוגות: 1. פתאום מצאתי בך 2. סולטנה (להיט!) 3. ירח תימני

No name for now

New member
פתאום מצאתי בך

בטוח מ-2001, הוא אפילו זכה בשנה שעברה באחד מ-10 המקומות הראשונים

למעלה