סוף שנה והילדים ...

שיר10000

New member
סוף שנה והילדים ...

טוב אז סוף סוף - סוף השנה מגיע. אבל נראה שלילדים פשוט נמאס...מה עושים? כאילו הם איבדו את ההרגלים ופורקים עול. זה מתיש ביחוד שהסעיית לא מסייעת. אז ענה עצות. מה לעשות בכדי להרגיע אותם. כל ריכוז (קצר ככל שיהייה) מתיש אותי- רק התמודדות עם ילדים מפריעים. ואני ממש לא גננת חדשה. אם יש לכן עצות אך להרגיע אותם. או דברים מעניינים לריכוז בכדי שאחדש להם אשמח לשמוע. סופרת את הימים לחופש...

gili111

New member
שלחתי הבייתה היום דף מידע על...

ימי הכייף שאני עורכת בסיום השנה (כמו בכל שנה) יום בובות- כל ילד מביא בובה שהוא אוהב יום משחקי קופסא יום גיגיות ובריכות מתנפחות -יום מים יום ריקודים- דיסקו יום תחביבים- מביאים אוספים שונים תחביבים שלהם וכל מיני תוצרים מחוגים. בימים המיוחדים האלו שהילדים מחכים להם בכיליון עיניים הם מביאים חפצים אישיים שלהם , משחקים בהם עם חבריהם, עורכים הופעות ונהנים

שיר10000

New member
את יכולה לפרט...

לגבי יום דיסקו, יום בובות וכו'. כלומר מה כולל תכנון היום, מה עושים- רעיונות . אני פשוט אוהבת לדעת מראש מה אני עושה באותו היום. והרעיונות נהדרים. תודה. בפורים ערכתי משהו בסגנון- "מסיבת פי'גמות"

TCDS1234

New member
לא להתייאש - אסור !!!!\

לדעתי רק עידוד ,טבלת כוכבים ומי שצובר יותר מקבל פרס בסוף שבוע,לקבוע מס' כוכבים שצריכים לצבור. * לבחור ילדים שיושבים יפה במפגש לשיר את שיר האוכל לדוגמא - כסולן. * ילד שאוסף בחצר את הצעצועים - מחלק את כפות האוכל - תלוי באיזה גילאיים מדובר ."בארוחת הצוהריים" * מהסייעת פשוט לקחת אותה לשיחה ולהסביר לה שהילדים מוטשים מהחום ולכן מתפקידה לעזור לך ולילדים . * האם זה גן עירוני/פרטי. "מתקשר לסייעת". * הרבה הרבה סבלנות. ואם גילאי 3-4 הרבה חיבוקים ונשיקות הם . הם מבקשים את זה מאיתנו. בהצלחה.

למעלה