סוף שבוע!

סוף שבוע!

כן, יום שישי. כבר. יהודית - שיר השבוע: דיסק השבוע: כללי: שיר השבוע: דיסק השבוע: --- חורף/קיץ: קרמבו וניל/מוקה:

אחרי הרבה מאוד זמן...

שלא הייתי פה, הנה חזרתי :) איזה כייף שיום שישי היום. איזה כייף שעוד שלושה שבועות מהיום אני גם אהיה בהופעה של יהודית בצפון
אז הנה התשובות שלי: יהודית - שיר השבוע: לקחת את ידי בידך דיסק השבוע: ומאוד לא פשוטטטטט לחכות... כללי: שיר השבוע: התחלות של יזהר אשדות (הופעה במוצ"ש!) דיסק השבוע: האוסף הכפול של Ray Charles. נהדר. --- חורף/קיץ: "האביב הוא ציפייה דרוכה לאושר.." ואם אי אפשר אביב, אז בבקשה שיבוא כבר קיץ. קרמבו וניל/מוקה: ונילללל!!! איכס מוקה.

YA2007

New member
והנה שלי-

יהודית- שיר השבוע: "באה מאהבה" אלבום השבוע: "דרך המשי" (והכי הזוי- שאחד המרצים באוניברסיטה הזכיר השבוע בשיעור את "אגדת אופליה" ואיש מהתלמידים לא הכיר את השיר...מה נסגר?!) כללי- שיר השבוע: "אתה משתחרר"- נורית גלרון אלבום השבוע: "לנשום בספירה לאחור"- רונה קינן חורף עדיף, ואין ספק שקרמבו וניל גם... סופ'ש נעים לכולכם

hilali1

New member
אם אתה כבר פה...

תודה תודה על הקלטת... מצחיק הקטע עם וידוי. אפעלו שומעים אותנו שרים

hilali1

New member
סוף שבוע נעים לכולם../images/Emo140.gif

השבוע שמעתי את איה כורם מבצעת את וידוי. פשוט יפה

darling2

New member
אני../images/Emo9.gif

יהודית שיר השבוע: סליחות
דיסק השבוע: יהודית והפלרמונית. כללי: שיר השבוע: ואת-הראל סקעת, וכל השירים החדשים של רונה קינן. דיסק השבוע: עברי לידר- זה לא אותו דבר (יש כרגע "האיש ההוא" ברדיו..כיף!) --- חורף/קיץ: קיץ
קרמבו וניל/מוקה: לא אוהבת קרמבו.

darling2

New member
מפליא,

אבל יש כזה דבר, זה פשוט עושה לי בחילה בצורה שלו. לא יודעת למה...

0mroosh

New member
האייקון הזה מטריד.

אני מניח שהוא מסוגל לאכול קרמבו בשלמותו בקלות יתרה.

אהוב יקר..

יהודית - שיר השבוע: סליחות דיסק השבוע: פילהרמונית כללי: שיר השבוע: את לא כמו כולם/משינה דיסק השבוע: Portishead/Dummy חורף וקיץ. זה משתנה. אני מניחה שתמיד זה היה סתיו. מוקה! ללא ספק

0mroosh

New member
בטרם ארדם. ../images/Emo192.gif

יהודית - שיר השבוע: האיש ההוא. יהודית צריכה לצאת בקריירת סלסולים.
דיסק השבוע:ומאוד לא פשוט לחכות. כללי: שיר השבוע: Anyone who had a heart-Dusty Springfield דיסק השבוע:הגיעה העונה לבק- Sea Change --- חורף/קיץ:קיץ.
קרמבו וניל/מוקה:וניל! לילה מקסים.

סוף שבוע בסימן השפעת :)

יהודית - שיר השבוע: זה הרוח דיסק השבוע: איזו מין ילדה כללי: שיר השבוע: עיניים זרות ומי מפחד מהזריחה (שבוע בסימן רונה קינן) דיסק השבוע: אהוד בנאי - להמשיך לנסוע (ההופעה) --- חורף/קיץ: חורף קרמבו וניל/מוקה: וניל

אצלי זה דלקת באוזן.

המלצה ממני ל-כ-ו-ל-ם! אם מתחילה לכאוב לכם האוזן, אל תחכו אפילו שניה, רוצו לרופא!!! אני עכשיו נראית כמו בלון ולצערי הרב גם ביטלתי את הכרטיסים להופעה של יזהר אשדות שמתחילה עוד שלוש וחצי שעות בערך... (ד-י-כ-א-ו-ן) להיות בהופעה עם דלקת באוזן זה מסוכן. חח אבל לא נורא, יום שני אני אמורה לצאת למילואים ואולי בגלל זה זה יתבטל! הללויה! שיהיה לכולם שבוע טוב.

clevelandrocks

New member
שלי

שיר השבוע של יהודית: סוף לסיפור דיסק השבוע: ומאוד לא פשוט לחכות שיר השבוע כללי: 'אביא לך' (בהופעה) של אהוד בנאי דיסק השבוע: 'ממשיך לנסוע' אהוד בנאי בהופעה חורף/קיץ: רק קיץ! קרמבו וניל/מוקה: לא חשוב הסדר...

למעלה