סוף שבוע

שחור7

New member
סוף שבוע

אני מקווה שאתם תסכימו בואו נתחיל סוף שבוע בו!!!!! אז מבחינתי אפשר להתחיל(אני מקווה שזה גם מבחינת המנהלים)

Shazamit

New member
אוקיי...

תמונה ראשונה: בו מחכה לאוכל (שבטח הרקיול מכין לו
) בבית החמוד שלו! כ"כ התאכזבתי כשהוא לא הצליח להפוך את בו הרשע לשוקולד, אלא הפך את עצמו... מה שמזכיר לי את העניין: סופרים קאי לא הכיר את מאג'ין בו, אלא רק את הצורה של קיד בו, לא? אז לא יכל להיות בטוח שהוא היצור המאיים וההרסני ביותר כשהוא יצא מביצתו לראשונה... ונאמר בסדרה שקוראים לבו המתקדם והקטן יותר קיד בו ולא מאג'ין בו? כבר שכחתי את הקטע הזה, אם קיים...

Shazamit

New member
הוא נראה פשוט דפוק עם ההוויה הזאת..

אה, וכמובן רשע.

AciDBreeZe

New member
אל תנסו להבין..

אבל יש משהו שמרגש אותי כל פעם שאני רואה את גוהן מתפוצץ ומכסח לשד וורוד את הצורה.

AciDBreeZe

New member
איך אני יסביר..

מתי שגוהן חוזר מהארץ של הקאים אחרי האימונים שלו עם הקאי הזקן הוא מיסטיק והוא חזק אחושילינג ויכול לכסח את סופר בו הרגיל...אז לפני שהוא טס אליו הוא נראה כאילו הוא מתפוצץ כזה...שמישהו ישים בבקשה איזה גיף שיסביר..

Brolly

New member
אמממממ

רק רציתי לומר לכם משהו שאתם צריכים לשים לב אליו בחלק מהתמונות יש ספויילרים אז תשימו את האייקון...

שחור7

New member
../images/Emo58.gifאופסי סמתי פעמים לא נורא

לדעתי זה אחד הקטעים העצובים שהאיש הרע ירא בכלב ואחרי זה במיסטר סיטן!!! ראיתם איך בו היה עצוב!!!!!!!!!!

שחור7

New member
ועוד תמונה בו ובבדי

ואכשיו למשפט המפורסם!!!! בו: באבדי אמר להרוס, בבדי אמר להרוג אנשים. סיטן: אבל אתה לא חייב להקשיב להם \. בו: בו לא יודע מה לעשות!!!!!!!!!!!!!!!

שחור7

New member
ועוד תמונה

אחד הקטעים שבו מגלה לראשונה את הקטע הנחמד אצלו!! או שהוא היה בשוק שהילד לא מפחד ממנו!!!

שחור7

New member
ועוד תמונה האחרונה בנתים

סיטן עובד על בו!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה