סוף שבוע

פרהשמנה

New member
סוף שבוע

היום הילדים הולכים לאבא שלהם לשבוע, ואני יכולה סוף סוף לחזור למקומי הטבעי על השטיח.... לא יכולה לחכות כבר לפתוח את הארון הנעול ולקבל את הקולר שלי..

פרהשמנה

New member
הנה זה התחיל

לפני שלוש שעות וקצת בעלי לשעבר היה פה, ואסף את הילדים. כבר כשהוא דפק בדלת הרגשתי את הדופק שלי עולה. כל אחד מהם שנתן חיבוק ונשיקה העלה לי את המחשבה העקשנית 'אין לך מושג מה אמא הולכת לעשות עוד רבע שעה'. וברגע שהם יצאו מהדלת וערן נעל אותה הוא הסתובב אליי, עם המבט הנוקב הזה שלו, ואני השפלתי מבט והתפשטתי במקום. עשינו את הטקס הקטן שלנו עם הקולר שלי, ואת שאר הערב ביליתי על השטיח, למרגלות הספה שלו, כשמדי פעם הוא שולח יד לכיווני או קורא לי אליו. סקס כבר לא יהיה הערב, והוא נכנס לראות טלויזיה במיטה ואני מול המחשב. אבל יש לנו שבוע שלם לפנינו. אני כולי מסמיקה.

פרהשמנה

New member
א) העם מוזמן לשלוח לי מסרים פרטיים

פשוט כי כיף לקבל אותם. וב) אוקי, אז עדכון, למרות שעוד אין במה... אתמול בערב כבר סיפרתי, והיום בבוקר הוא עוד ישן כשיצאתי (אני יוצאת לעבוד די מוקדם. מזל שהוא חייב לשחרר אותי להרוויח כסף, אחרת בכלל..
). את הקולר אני משאירה - מן הסתם - בבית, ככה שהמשרד כן מהווה לי אי קטן של שפיות בתוך השבועות האלה. אבל עובדה שמספיק שתשאל אותי על זה כדי להקפיץ לי את הדופק ולשלוח אותי לחלום על מה יהיה בבית......

למעלה