סוף - שבוע :)

shani hadad1

New member
סוף - שבוע :)

איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע-
משהו מאכזב שקרה השבוע-
שיר שלא הפסקת לשמוע-
בן אדם שעשה לך את השבוע-
יציאת השבוע -
תמונת השבוע -
מה שלום החייל?
יוצא / סוגר?
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
תוכניות להיום [חמישי] -
תוכניות למחר [שישי]-
תוכניות למחרתיים [שבת]-
תוכניות לשבוע הבא-

shani hadad1

New member
../images/Emo23.gif א נ י ../images/Emo23.gif

איך עבר השבוע? מעולה
משהו טוב שקרה השבוע- אתמול היה חינה לאחותי ,היה מדהיייים ! והסתפרתי סוף סוף חחח
משהו מאכזב שקרה השבוע- החייל לא יכל לבוא ... =\
שיר שלא הפסקת לשמוע- מלא שירים
בן אדם שעשה לך את השבוע- אחותי היפה
יציאת השבוע - אתמול החינה הנדירה שהייתה , הרבה זמן לא נהננתי ככה !
תמונת השבוע - התספורת שלי :) למרות שאני מבואסת היה לי יותר ארוך חחח
מה שלום החייל? בסיידר ..
יוצא / סוגר? כרגיל ..
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שני בבוקר .. אחח כבר מתגעגעת
תוכניות להיום [חמישי] - ממ יש לי האנגאובר מטווררףף מאתמול ,אז לנוח ..
תוכניות למחר [שישי]- לנסוע לאהובי
תוכניות למחרתיים [שבת]- איתו
תוכניות לשבוע הבא- יום ראשון מקווה לאחותי , יום שלישי ה - חתונה
, וזהו בערך..

GrowingMadness

New member
יאללה :)

איך עבר השבוע? בסדר מינוס ;; משהו טוב שקרה השבוע- עבדתי בפעוטון עם הילדים הכי מקסימים בעולם, והחייל חוזר חמשוש
משהו מאכזב שקרה השבוע- נכשלתי בטסט [אל תשאלו איזה כי זה מביך!] שיר שלא הפסקת לשמוע- אממ.. כלמיני של התקווה 6
בן אדם שעשה לך את השבוע- אין מישהו מסויים כזה
יציאת השבוע - יצאנו אתמול לבלאק אני ו3 חברים ואכלנו גלידה והיה כייף D: תמונת השבוע - לא בא לי ): מה שלום החייל? עייף. אבל הוא בבית לחם עכשיו במוצב בפעם הראשונה והוא ממש מתלהב מכל הציוד וכאלה
יוצא / סוגר? יוצא היום DDDDDDDDDDDDDDD: מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ביום שבת שעבר, וזה נראה כאילו לא התראינו חודש תוכניות להיום [חמישי] - חיילוס
תוכניות למחר [שישי]- חילוס
ומסיבת גיוס לחברה שלי תוכניות למחרתיים [שבת]- חיילוס
ויומולדת 75 לסבתא'לה D: תוכניות לשבוע הבא- שומדבר מיוחד

../images/Emo243.gif

איך עבר השבוע? סביר משהו טוב שקרה השבוע- דיברתי והסתמסתי הרבה עם אהובי, ראיון בצבא שהלך טוב:] וחדר כושר משהו מאכזב שקרה השבוע- גילויים למיניהם.. עדיין לא סיימתי את העבודה.. ועצלנות כללית שיר שלא הפסקת לשמוע- real love- the beatles בן אדם שעשה לך את השבוע- אהובי כמובן
יציאת השבוע - אממ שישי ושבת שעברה שהייתי איתו.. מהשבוע לא היה משהו מיוחד תמונת השבוע - מה שלום החייל? בסדר יוצא / סוגר? סוגר.. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום ראשון.. אוף אני כ"ככככככ מתגעגעת תוכניות להיום [חמישי] - הייתי בת"א ואולי סרט/קניון/חד"כ בערב תוכניות למחר [שישי]- בבוקר סידורים עם ההורים, בערב אולי סינימב סיטי? ולעבודדד תוכניות למחרתיים [שבת]- בערב אני אצטרך לבחור משהו, כנראה ים, ולעבודדדד תוכניות לשבוע הבא- לעבודדדד, חד"כ, לדבר עם אהובי כמה שיותר, לנסות להיות עצובה כמה שפחות, לברר מה נסגר עם הצבא !!

עונהה :)

איך עבר השבוע?
האמת שממש סבבה, איך השבועות הכי טובים שהיו בחופש הזה
משהו טוב שקרה השבוע-
גיליתי שחבר שלי עבר את הועדות, יום כיף עם אמא של חבר שלי והייתי בהצגה
משהו מאכזב שקרה השבוע-
אממ אין
שיר שלא הפסקת לשמוע-
יש הרבה..
בן אדם שעשה לך את השבוע-
חבר שלי
יציאת השבוע -
אתמול לבית המרזח - בירה בלי תחתית :)
תמונת השבוע -
משחקת עם חברה בווי.. הי המצחיק :) אני השמאלית
מה שלום החייל?
אני מתארת לעצמי שמעולה כי הוא עבר, אבל לא דיברתי איתו משבת
יוצא / סוגר?
יוצאא חוזר שוש וכנראה זה גם יהיה מקוצר..
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
נפגשהו בביקורים בשבת שעברה והוא יצא פעם אחרונה לפני 3 שבועות
תוכניות להיום [חמישי] -
לצאת עם חברות לשבת קצת
תוכניות למחר [שישי]-
לפגוש אותו בבוקר מהבסיס, להיות איתו עד העבודה, לעבוד עד 4, ואז להיות איתו ולעשות מה שהוא ירצה
תוכניות למחרתיים [שבת]-
להיות איתו, לבקר את המשפחה שלו, לצאת קצת, ואם זה מקוצר להסיע אותו חזרה לבסיס :(
תוכניות לשבוע הבא-
להנות מהשבוע חופש האחרון שלי

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

איך עבר השבוע? בסדר... משהו טוב שקרה השבוע- היה חופש ביום ראשון חח משהו מאכזב שקרה השבוע- חם. שיר שלא הפסקת לשמוע- . בן אדם שעשה לך את השבוע- אהובייייייייי
עם כל השיחות והסמסים שלו :) יציאת השבוע - . תמונת השבוע - . מה שלום החייל? עייף. יוצא / סוגר? סוגר :( אני לא מאמינה שפעם ראשונה הוא סוגר 21. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת לפני שבועיים. תוכניות להיום [חמישי] - אולי סוףסוף ללכת לפתח את התמונות ולהכין אלבום לחייל שלי D: לשנה שלנו זה לא יצא לפועל אבל אני אכין לשנה וחצי ^^ תוכניות למחר [שישי]- ביתספר. ללמוד הרבה לאזרחות. תוכניות למחרתיים [שבת]- ללמוד עוד לאזרחות. תוכניות לשבוע הבא- מבחן באזרחות. החברה הכי טובה שלי מתגייסת ולי יש מבחן בשעה שהיא מתגייסת
. יום בעקבות לוחמים בצפון. שנה חצי עם אהובי. מבחן באנגלית. מבחן בתנ"ך. אהובי יחזור חמשו"ששששש D:

maayanimi

New member
עונה!

איך עבר השבוע?אמממ מהר. משהו טוב שקרה השבוע- הייתי בסרט, חבר שיעבר וועדות.. משהו מאכזב שקרה השבוע-הייתי מצוננת..:/ שיר שלא הפסקת לשמוע-אמממ לא יודעת.. בן אדם שעשה לך את השבוע- החברה הכי טובה שלי, אין עלייה:) יציאת השבוע -הסרט? חחח אני כאת זקנה. תמונת השבוע - אממ נשים תמונה ישנה ממש שאני מאוד אוהבת:) מה שלום החייל? שאלה טובה חח מקווה שבדר. אני מניחה שירדה לו אבן ענקית מהל כי הוא עבר את הוועדות. יוצא / סוגר? יוווווווווצא!:) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? נפגשנו לפני שלושה שבעות במוצאי כיפור. תוכניות להיום [חמישי] - ספינינג:) ומסעדה לאמא (יש לה יומהולדת!) תוכניות למחר [שישי]-החבר ומשפחתו כמובן. תוכניות למחרתיים [שבת]-כנ"ל. תוכניות לשבוע הבא- צבא...ועוד צבא..

maayanimi

New member
גם אני שמחה בשביך בובה!!

הוא שלח הודעת אסמס איכשהו מטלפון אחר לאמא שלו אתמול בלילה והיא הודיעה לי:)

התגעגעתי להודעת סופ"ש...

איך עבר השבוע?בסדר משהו טוב שקרה השבוע- שהחבר סיים בהצלחה את התרגיל המסכם משהו מאכזב שקרה השבוע-הבנתי שאני מתגייסת. לא פגשתי חברות... שיר שלא הפסקת לשמוע- אין בן אדם שעשה לך את השבוע- אמא והחברה הכי טובה שלי יציאת השבוע - קניות צבא עם אמא?! כמה צולע תמונת השבוע - אין מה שלום החייל? מעולה!!! יוצא / סוגר? יוצא אחרי 21. הגיע הזמן!!! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שלושה שבועות שנראה כמו נצח תוכניות להיום [חמישי] - סרט עם חברות!!! תוכניות למחר [שישי]- לראות אותו! מסיבה באזור תוכניות למחרתיים [שבת]- אולי טיול. בעיקר להיות איתו תוכניות לשבוע הבא- להשתגע מזה שאני מתגייסת. יש המון- יום כיף עם אמא, לנסוע לכפר, טקס סיום אימון מתקדם של החבר. יש הצעות מה לעשות בשבוע האחרון לפני הצבא? שבוע מצויין לכולן!!!

ענבל1693

New member
עונהעונהעונה

איך עבר השבוע?מהר! משהו טוב שקרה השבוע-התחלתי ספר חדש משהו מאכזב שקרה השבוע-החתולה שלי עברה עיקור..:( אבל הכל בסיידר שיר שלא הפסקת לשמוע-cry me a river בן אדם שעשה לך את השבוע-נטלי! יציאת השבוע -לא היו יותר מדיי תמונת השבוע -האמת שזאת תמונה דיי ישנה...לפני חצי שנה מהחתונה של אח שלי..אבל המחשב השני בתיקון ככה שזה מהשיש כרגע...חחח השיער שלי כיום 'קצת' יותר קצר מה שלום החייל?בסיידר ברוך השם יוצא / סוגר?יוצאאא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?שבוע שעבר! חה! איזה כייף,! תוכניות להיום [חמישי] - תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

shiri59

New member
אני :]

איך עבר השבוע? בסדר משהו טוב שקרה השבוע- משהו מאכזב שקרה השבוע- לקום כל בוקר מוקדם ומבחן בתנך שיר שלא הפסקת לשמוע- sweet dreams בן אדם שעשה לך את השבוע- היועצת :] יציאת השבוע - לבצפר? >< טחח ממש, אין יציאה השבוע תמונת השבוע - מה שלום החייל? אני מקווה שבסדר יוצא / סוגר? בחו"ל, חוזר עוד 21 ימים! :( ואני אראה אותו עוד הרבה זמן, אבל העיקר שיחזור, למי יש רעיון איך מעבירים 21? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע, היה כל כך כיף :] תוכניות להיום [חמישי] - תוכניות למחר [שישי]- לישון תוכניות למחרתיים [שבת]- להתבטל תוכניות לשבוע הבא- לימודים, ולהעביר עוד שבוע עד שהוא יחזור :D שבת שלום 3>

dandi99

New member
סופ"ש =]

איך עבר השבוע?ממ נחמד נחמד משהו טוב שקרה השבוע-ביליתי הרבה עם חברה טובה מהצבא^^ משהו מאכזב שקרה השבוע-הוא קיבל אפטר ואחרי שעלה על א' ביטלו לו :( שיר שלא הפסקת לשמוע------------ בן אדם שעשה לך את השבוע-החברה מהצבא^^ יציאת השבוע -בלק באפטר הירושלמי^^ תמונת השבוע -אין לי כוח בינתיים לעלות תמונות מהאפטר.. מה שלום החייל?שבוז יוצא / סוגר?סוגר... מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים

XxMidnightxX

New member
היי..^^

איך עבר השבוע?- אממ...קצר משהו טוב שקרה השבוע- עבודה משהו מאכזב שקרה השבוע- עיקמתי את הרגל כשהוצאתי את הכלב שלי והפסדתי יום שלם של עבודה ובילוי עם חברים..(היום) שיר שלא הפסקת לשמוע-לא יצא לי למוע מוזיקה...פאק...רק עכשיו אני מבינה את זה...חחח בן אדם שעשה לך את השבוע-כשהחייל אחרי שבוע שטח בבוקר לפני שעת אפס יציאת השבוע - יומולדת של ידי אתמול היה אחד הטובים...זללתי כל כך הרבה בשר..><" תמונת השבוע - מה שלום החייל? בסדר גמור יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע

סופשבוע מתוק.

איך עבר השבוע?מהר משהו טוב שקרה השבוע- פאקינג חמשוש:) והייתי בסיפוחים, היה חוויה:) משהו מאכזב שקרה השבוע-לא משהו מיוחד. היה שבוע נחמד. שיר שלא הפסקת לשמוע- בן אדם שעשה לך את השבוע- אהובים שלי יציאת השבוע - אתמול לאותנטיקו ובטח גם היום תמונת השבוע - תוכניות להיום [חמישי] -הייתי בבוקר בחולון בסיפוחים וחזרתי הביתה בערך ב7 וב10 יצאתי עם חברים:) תוכניות למחר [שישי]- קניות, שינה, עבודה לצבא, לצאת. תוכניות למחרתיים [שבת]- משפחה, לצאת, להתארגן לצבא תוכניות לשבוע הבא- צבא. הרבה צבא חח

toxic babe

New member
סופ"ש נגמר :(

איך עבר השבוע? נחמד דווקא משהו טוב שקרה השבוע- למרות שבהתחלה התבאסתי קראו לי לסיפוחים למקום אחר והיה שם ממש נחמד :) משהו מאכזב שקרה השבוע- כלום שיר שלא הפסקת לשמוע- when love takes over בן אדם שעשה לך את השבוע- חבר יציאת השבוע - למרכז קנדה- למרות שלא היה קרח, כי תפסו אותו לצורך צילום פרסומת, שיחקנו שם בבאולינג וביליארד ואחרי זה נטשנו למסעדה יפנית, אכלנו סושי יאמי :)) פעם ראשונה שיצאנו למסעדה היה כיף תמונת השבוע - מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שישי תוכניות לשבוע הבא- להעביר את השבוע בנעימות בצבא ולא להתגעגע יותר מדי כי אני לא אראה אותו לפחות עוד שבועיים :(

למעלה