סוף שבוע...

ליטל XD

New member
סוף שבוע...

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

inbals93

New member
מי את?!../images/Emo12.gifודנע אמורה לפתוח את הפינה...

אבל שיהיה... שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- *חרישה על האייפוד* משהו שעשה את השבוע- טיול שנתי משהו שהרס את השבוע- אני חולה... בילוי השבוע- כל המקומות מהטיול
, סינמה סיטי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אבודים מה קניתם השבוע?-המבורגר, מכנסיים, סווצ'ר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא מחכה לכלום... תמונה שבא לשים- אוו יש מלא, מהטיול... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לגל וסתיו

inbals93

New member
../images/Emo6.gifאת לא רואה שיש בצד שמאל מעקה מעץ?!../images/Emo3.gif

למרות שנדמה לי שיש תמונה בלעדיו
...

A t z a

New member
לא רציני,מקסימום תגזרי../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

אבל בכל מקרה התמונה ממש יפה בעיניי

ליטל XD

New member
..כנסי....

זה לא אני כתבתי את זה זאת החברה שלי...ואני די חדשה פה אז לא צריך להעליב....

אנבלווש

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- אל תפסיק
שיר השבוע לא של לירז- לא יצא לי ממש לשמוע שירים השבוע
אאז,,, משהו שעשה את השבוע- שלירז כתבה לי מסר
סוף סוף
משהו שהרס את השבוע- אין ממש משהו כזה
בילוי השבוע- קניון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה 1 |כתבר| מה קניתם השבוע?- בגדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת לחברה
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבוע טוב שיהיה לכולנו
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

רותם654

New member
עונה../images/Emo8.gif

שיר השבוע של לירז- "הכל יהיה בסדר" שיר השבוע לא של לירז- Breaking Free" משהו שעשה את השבוע- אהה... שביתה! משהו שהרס את השבוע- המורה למתמטיקה הודיעה לנו שיש בוחן ביום רביעי
בילוי השבוע- "מקס ברנר" סרט.... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "האלופה", "פנאי פלוס" מה קניתם השבוע?- "פנאי פלוס",בגידים לי ולאח שלי.... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום האמת תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-|||||||||||||||||||||||||||||| תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לפז חברה שלי שתחלים מהר לליטל לרוני וללירז!

עונה..

שיר השבוע של לירז- לא שמעתתי השבוע.. שיר השבוע לא של לירז- "אבא" של שלומי שבת משהו שעשה את השבוע- אממ.. אמא שלי קנתה שוקולדים מזה טעימים חחח :p משהו שהרס את השבוע-סבא שלי ניפטר יום חמישי בלילה.. =[ בילוי השבוע-כלום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "היער" של הרלן קובן-ספר מה קניתם השבוע?-מעיל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא מחכה לכלום כול השבוע אני יושבת שבעה =( תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאתי גאיליוב

עונה

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז- Gotta Go My Own Way- Vanessa Hudgens משהו שעשה את השבוע- קניתי את הספר האחרון של הארי פוטר- לפני הזמן . משהו שהרס את השבוע- הייתי חולה בילוי השבוע- מסיבה של חברה שלי- היום, ו.... מחר אני הולכת לדודים שלי . סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "המורדים"- אני רואה את זה בvod מה קניתם השבוע?- מתנות, בגדים, ספר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת מתי זה יוצא- אבל אני מחכה ל: 5/12 - הספר האחרון של הארי פוטר יוצא . "הארי פוטר ואצרות המוות" . תמונה שבא לשים- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחברה שלי- יש לה מומולדת 3>

עונה :)

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- איך לא סיפרת- החברים שלה משהו שעשה את השבוע- כלוםD: משהו שהרס את השבוע- כלוםD: בילוי השבוע- כלוםD: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האי. מה קניתם השבוע?- כלום P: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שהשביתה תיגמר?D: תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

שיר השבוע של לירז- עד הסיבוב הבא. שיר השבוע לא של לירז- הביצועים של נינט\רן\ריטה\רמי לנוצה ברוח,כאילו אין מחר-דנה ברגר,כל הדיסק של קרן פלס.. משהו שעשה את השבוע- שלירז כתבה לי מגילה,יומולדת לבת דודה שלי,שאמא שלי מרשה לי ללכת למפגש פורומיטל,ושבקושי למדנו.. משהו שהרס את השבוע- כלום. בילוי השבוע- מקס ברנר
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האייייי
מה קניתם השבוע?- אוכל במקס ברנר נחשב? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיגמר וחנוכה יתקרב
תמונה שבא לשים- זאת לא אני,זאת בת דודה שלי אתמול במקס ברנר עם המתנה שאני ואחותי הכנו לה ליומולדת
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לענבל:)

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifכפרעלייה../images/Emo47.gif

הי סתיו קודם כל תרשי לי להודות לך על אהבתך הרבה אני מעריכה מאוד את כל מה שכתבת אני שמחה שאני מצליחה לעודד אותך במצבים לא קלים את יודעת ,החיים מובילים אותנו בכל מיני שבילים שלפעמים הם חדשים ומוזרים לנו אבל אחרי הכל אנחנו לומדים ומתחזקים מהדרך וזה מה שבאמת עושה אותנו למי שאנחנו. הייתי מאוד מציעה לך לקחת את כל מה שקורה לך בחיים כתקופה בה את מעצבת את עצמך סתיו ואת אהבתך אלי כאל משהו מחזק ולא כואב שאתן לך כוחות להיות מאושרת ומצליחה כי בסופו של דבר את ורק את מחליטה מי את והאושר והשלווה הם בידייך. תחלמי על מה שאת רוצה להיות ודמייני את עצמך תמיד מאושרת וכך יהיה. שמרי על עצמך אוהבת מאוד בחזרה נשיקות לירז

יאא=[

איייזה כייף לך! אווףף=[ אני שלחתי לה מכתב ושלחתי לה אותו מלא פעמים את אותו מכתב והיא עוד לא ענתה לי.. איזה עצבים =O

למעלה