סוף שבוע

קורז

New member
סוף שבוע ../images/Emo204.gif

היי קודם כל תודה על העידוד. שישי שבת עובר וקשה לי כל כך לפני מה שקרה נורא אהבתי את השישי שבת אצל הורי ואת הטיולים בשבת מאז מה שקרה אנחנו עדיין אוכלים אצל אבי אבל כל ארוחת יום שישי ושבת כשהיא איננה שם ותמיד כשאנחנו נכנסים אני איכשהו מצפה לראות אותה שם ומתאכזבת מחדש וזה פשוט הורג אותי כל פעם מחדש. כל מאכל כל מילה כל ריח מזכירים לי אותה ואני כל כך מתגעגעת אליה ואם בטעות מזכירים אותה או שואלים משהו בקשר אליה אני מרגישה כאילו סכין ננעצת לי בלב וכאילו שהם מאמתים את זה שהיא איננה. התחושה שלי שכאילו מצפים ממני אחרי פחות מחודשיים להפסיק לבכות ולהיות חזקה ולקבל את זה שלעולם לא אראה אותה או אדבר איתה שוב. אני מנסה אבל זה מכה בי כל פעם מחדש מעבר לזה שהחברה הכי טובה שלי למעלה מ20 שנה פתאום החליטה שהיא כועסת עלי על שטות וניתקה איתי את הקשר דווקא בתקופה שאני הכי זקוקה לה. ואני יודעת שבחייםלא אסלח לה על זה. אני מרגישה שהחור הזה בחיים לא יתמלא. ואולי אני באמת מגזימה ומדכאת את כולם סביבי?

דואבת

New member
קורז..

קודם קבלי את תנחומיי הכנים, אני מבינה שעברו סה"כ חודשיים מאז היא הלכה..וזה עדיין מאד טרי. שנית, את צודקת, החלל הזה באמת לא יתמלא לעולם אבל כן לומדים לחיות איתו. אינך מגזימה בתגובתך וזכותך להתאבל ולחוש דיכאון. התאבלות הוא תהליך ממושך וכואב, ואין זמן קצוב שמעבר אליו אסור יותר לבכות. אני יכולה לומר שאצלי עברו 19 שנה, ואני עדיין מוצאת עצמי בוכה לעיתים. אל תרגישי כאילו הינך מאכזבת את הסובבים בכך שאת מפגינה חיצונית את הכאב שבפנים, תני לך את הזמן הדרוש כדי לעבד את הכאב ואת האובדן מבלי לחוש אשם על כך. שנית, דבר ראשון שעלה לי בנוגע לחברתך, הוא שאולי קשה לה עם האובדן שלך והיא אינה מסוגלת להכיל אותך, ואולי את מייצגת פחד מוחשי שקיים אצלה ואצל כל בחורה לצורך העניין-לאבד אם, לפיכך אולי בחרה לריב איתך על דבר כל כך מינורי. ברור כי חברים צריכים להיות שם, בייחוד במצבים קשים, אבל לא כולם מסוגלים. מקווה שיהיה לך שבוע טוב, מחזקת את ידך

למעלה