סוף שבוע

Angelus

New member
סוף שבוע ../images/Emo179.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סרט השבוע: ספר השבוע[!]: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום.

steelwater

New member
הו, איצעק!

בדיוק באתי לעשות, אבל אני שמחה שעשית. גם כי לא עשית הרבה זמן וגם כי עשית את "ספר השבוע" אתה הכי חמוד בעולם!!!

DrunkenBar

New member
עונה :]../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ההורים נסעו לטבריה!
משהו רע שקרה השבוע: הממ שומדבר.. חח משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: הממ נחש חדש! סרט השבוע: "קיס קיס בנג בנג" סרט עעעעננננקקקק ספר השבוע[!]: המממ.. 300 טיפים לסקס טוב יותר..
פרק בסדרה: לא ראיתי הרבה טלויזיה.. פרק בסקראבס: לא ראיתי... שיר השבוע: "הזמן מזיע"-קוב תמונת השבוע: כלבה.. :]

hodown

New member
יש לך טעות בתשובות!

איציק תסכים איתי שהתכוונת להארי פוטר?

alkai

New member
../images/Emo2.gif

לא יודע אם הבנת את זה או לא, אבל היא דיברה אל Angelus, המנהל, או בשמו הצה"לי, איציק. שהוסיף את "ספר השבוע" רק בשביל הארי פוטר.

DrunkenBar

New member
דהה אבל היא כתבה

איציק תגיד לי שהתכוונת להארי פוטר... זה לא אומר שהיא חשבה שאני איציק ובגלל שכתבתי ספר אחר היא אמרה איציק תגיד לי שהתכוונת להארי פוטר? :]

mikmik000

New member
חחח

נראה לי שהיא התכוונה לזה שאיציק כתב "ספר השבוע" כי הוא רצה שאנשים יענו הארי פוטר..

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח לחיה הייתה טעות בכתיבה

זה הכל, היא רק רצתה שאיציק יסכים איתה. [למרות שבאותה מידה היא יכלה לכתוב אותי!
] חחחח חיה תראי מה את עושה!

hodown

New member
חחח אני לא אשמה שיש פה אנשים עם קשיי הבנה

נהה סתם... נא לא להיפגע!

Angelus

New member
אני תמיד מסכים עם חיה,

ועם רון, למרות שלא יצא לי לדבר איתך יותר משבוע.
אגב, תודה על ההודעה. הא, ובסוף החודש אני בטבריה בשטויות האלה של הווליום, אז אני מקווה לראות אותך שם.

Roncha87

New member
אני גם מקווה להיות שם

עם כל הטברינים והנספחים
כן כי אתה איש עסוק, ולך יש דברים לעשות וכאלה. ככה זה כשיש חיים חה!

steelwater

New member
חמודה!

מה זה השיר הזה? "קיס קיס באנג באנג" זה סרט גדול! רוברט דאוני ג'וניור הוא אליל.

DrunkenBar

New member
חחח זה של קוב!

הזמר הכושל ששר פעם את "מאגניבבבב איזה מאגניבבב יושבים על מדרכה בתל אביב ומתעסקים ב... מתעסקים ב... להיות מאגניבבבב" חחח חברה קנתה לי את הדיסק בצחוק לפני שנתיים ליום הולדת והתברר שהוא ממש טוב P:

jess r

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המערה היתה לגמרי מגניבה למרות שהיה שם קר מאוד, ואחר כך אחרי שיוצאים ממנה עם כל השכבות לחום הנוראי בחוץ זה פשוט נורא, ויש את הכמה דקות שלוקח להוריד את כל החולצות והציוד. יצאנו עם חברים, סתם ישבנו בשכונה. אתמול ראינו סרטים אצל ידיד שלי, ראינו "חתיכה בהפתעה" וקטעים מ"10 דברים שאני הכי שונאת אצלך"
היום אולי נעשה משהו נחמד. ידיד של אמא מביא את הכלבה החמודה שלו לסוף שבוע לשמור עליה בזמן שהם נוסעים לאנשהו. משהו רע שקרה השבוע: ה-DVD שלי התקלקל, אין לנו מאוורר או מזגן ואני נמסה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: למאוורר!!!
ביום ראשון אולי נלך למלחה ואני ממש רוצה לקנות דיסקים וסרטים. החלטנו ללכת שבוע הבא גם ל-2 סרטים ברצף בקולנוע ולנסוע ליאס פלאנט ברמת גן לראות שם סרט ולהסתובב בתל אביב. אני גם אמורה להיפגש עם חברה שגרה בחולון ולא ראיתי מזמן. סרט השבוע: "מכוניות" - נחמד. ראיתי "ללכת על הכל" אבל זה סתם סרט טיפשי. לא נראה לי שראיתי עוד משהו טוב. ספר השבוע[!]: או! תמיד תהיתי למה אין פה "ספר השבוע". בכל אופן, מזה חודשיים אני כבר מנסה לקרוא את "פיטר ושודדי הצללים" שהוא המשך ל"פיטר ולוכדי הכוכבים" שהוא מן ספר שמספר איך פיטר פן הגיע לארץ לעולם לא וכל זה. עד עכשיו זה לא הולך טוב, כי האמת היא שאני עסוקה בדברים אחרים. הארי פוטר אני אקרא בעברית. פרק בסדרה: "מגרש ביתי" היה נוראי - כולם דיברו כמו דמויות בסרט של דיסני, לא קרה שום דבר כמעט בפרק, כולם היו מעצבנים ולכולם היה חיוך מעצבן מרוח על הפרצוף. ודן לא מת. אוף. נמאס לי ממנו. "בנות גילמור" - החזירו את זה! מהעונה השלישית! איזה כיף! "העשב של השכן" ו"פיפ שואו" - כמו תמיד משעשע. פרק בסקראבס: עם הסטודנטים. שיר השבוע: Radiohead - Thinking about You

steelwater

New member
שמחה שנהינת במערה!

מישומה כל פעם שאת כובתבת על המערה אני חושבת על משר "המערה" של אפלטון, אם שמעת עליו.
מצטערת שאין לך מזגן/מאוור ו-DVD! זה באמת ממש מבאס ת'תחת. אתה באה למלחה?! בואי לפגוש אותי!!!! אני גרה חמש דקות הליכה מהקניון.
אני ואיצעק דיבנרו פעם על זה שהוא טיפש ולא קורא מספיק ספרים, אז אמרתי לו שצריך לעושת ספר השובע או משהו כזה.

למעלה