שבוע טוב! ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: המערה היתה לגמרי מגניבה למרות שהיה שם קר מאוד, ואחר כך אחרי שיוצאים ממנה עם כל השכבות לחום הנוראי בחוץ זה פשוט נורא, ויש את הכמה דקות שלוקח להוריד את כל החולצות והציוד. יצאנו עם חברים, סתם ישבנו בשכונה. אתמול ראינו סרטים אצל ידיד שלי, ראינו "חתיכה בהפתעה" וקטעים מ"10 דברים שאני הכי שונאת אצלך"
היום אולי נעשה משהו נחמד. ידיד של אמא מביא את הכלבה החמודה שלו לסוף שבוע לשמור עליה בזמן שהם נוסעים לאנשהו. משהו רע שקרה השבוע: ה-DVD שלי התקלקל, אין לנו מאוורר או מזגן ואני נמסה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: למאוורר!!!
ביום ראשון אולי נלך למלחה ואני ממש רוצה לקנות דיסקים וסרטים. החלטנו ללכת שבוע הבא גם ל-2 סרטים ברצף בקולנוע ולנסוע ליאס פלאנט ברמת גן לראות שם סרט ולהסתובב בתל אביב. אני גם אמורה להיפגש עם חברה שגרה בחולון ולא ראיתי מזמן. סרט השבוע: "מכוניות" - נחמד. ראיתי "ללכת על הכל" אבל זה סתם סרט טיפשי. לא נראה לי שראיתי עוד משהו טוב. ספר השבוע[!]: או! תמיד תהיתי למה אין פה "ספר השבוע". בכל אופן, מזה חודשיים אני כבר מנסה לקרוא את "פיטר ושודדי הצללים" שהוא המשך ל"פיטר ולוכדי הכוכבים" שהוא מן ספר שמספר איך פיטר פן הגיע לארץ לעולם לא וכל זה. עד עכשיו זה לא הולך טוב, כי האמת היא שאני עסוקה בדברים אחרים. הארי פוטר אני אקרא בעברית. פרק בסדרה: "מגרש ביתי" היה נוראי - כולם דיברו כמו דמויות בסרט של דיסני, לא קרה שום דבר כמעט בפרק, כולם היו מעצבנים ולכולם היה חיוך מעצבן מרוח על הפרצוף. ודן לא מת. אוף. נמאס לי ממנו. "בנות גילמור" - החזירו את זה! מהעונה השלישית! איזה כיף! "העשב של השכן" ו"פיפ שואו" - כמו תמיד משעשע. פרק בסקראבס: עם הסטודנטים. שיר השבוע: Radiohead - Thinking about You