סוף שבוע שקט ושב"ש

33emily33

New member
כנסי לקומונה תחפושות ופורים!

יש שם מלאאאאאאא רעיונות!!

י bLaCkY י

New member
חעחע ..

יש עוד הצעות ...? משו אולי יותר זול ..? אחרי הכל , מאיפה אני משיגה את כל טונות הורוד ?
חוץ מזה , זה די כואב בעיינים ...

המ...

אם את רוצה יש לי נעלי עקב בצבע ורוד, שמלה ורודה פרחית (אל תשאלי!)..המ..איפור ורוד את יכולה לקחת מאימא שלך...בטוח יש לה משו ורוד.. אהבתי ת'תמונה.... ואם את צריכה עזרה, אני תמיד כאעהן!!!!!

י bLaCkY י

New member
נמנמ

מסכנה שלי !!! וכל הורוד הזה נמצא בבית שלך ??...? פויה .... עוד רעיונות ....?

המ...

את יכולה להתחפש לסמל רוסי
, לפופקורן בתוך קופסא
, המ....סיגריה
, לישו על הצלב(ראיתי מישו שהיתחפש לזה.. מגניפסט!), לסינית, המ....יש עוד המון דברים שאת יכולה להתחפש אליהם וזה לא יקר!!!....את יכולה לתפור כול מה שבא לך!...לדוגא - תחפשי למקרר - קחי קופסא גדולה שבא שמים את המקרר, תעטפי אותה בלבן, תציירי כפתורים..וזהו!!!!...גם זול, גם קל, וגם מקורי!!!

חחחחחחחחח Thw Food Group רולזזזזזזז

חחחח איזה מגניב אם כמה אנשים יתחפשו לזה
חיחיחיחיח רונה..XXXXX

MiRa14

New member
התחפשתי שנה שעברה לדבורה..

חחח..בזז... והשנה אין לי שום רעיון...מישו?

תחפשי ל....

תתחפשי לחייזר!!! תלבשי בגדים בצבע כסף או משו..לא'דעת..תצבעי את הגוף שלך באיפור בצבע שחור-ירוק-כחול-סגול כזה..מגניב!! גרווובי! המ..יש לי כמה רעיונות רק שאני לא ממש יכולה להסביר.. אבל בכול זאת ננסה.. תלשבי בגדים בצבע שחור נוצץ..לא נוצץ אלא כמו עור, רק לא עור..קחי פילים של מצלמה, תעתטפי את עצמך בזה, המ..ולא יודעת תוזיפי עוד דברים..קיצר מקווה שהבנת...
רעיון שני - תלבשי חצאית כחולה או או בורדו, חולצה שחורה, ו(את מכירה את החוט המסולסל של הטלפון? אם כן, אז לזה אני מתכוונת)שימי על השיער שלך את החוטים הללו, והרבה!. רחי טלפון כזה שמחובר בחוט למכשיר עצמו, ולתכי ככה...מקווה שהבנת! בטטה.

**תעתטפי = תעטפי **תוזיפי - תוסיפי **או או = או **רחי = קחי **ולתכי = ותלכי *טיפצה*

33emily33

New member
רציתי להתחפש לזה השנה אבל בסוף

לא! תיכננתי עם כמה אנשים... אבל אחרי כמה זמן כמה אמרו שהם לא רוצים... זבלים! אז ירדתי מהרעיון...

למעלה