סוף שבוע שקט ושב"ש

dani 182

New member
בנותתתת

בנות עכשיו ב- mtv איך עושים קליפ גוד שאלוט i just wanna live! כולם לראותתתתתתתת

נצל''ש...../images/Emo26.gif

היום הפורום ממש אבל ממש מת!!!
פורום
בעעע זה ממש רע!!! פעילות החייה!!!!!!

הפורום באמת מת...

אז בואו נעשה שירשור תחפושות לפורים
הרי החג עוד 27 יום..אבל מי סופר!!... אז שרשרו לפה למה התחפשתם בשנים קודמות, ולמה אתם מתכוונים להתחפש השנה!!!!
באהב, טטה.

original jess

New member
ניצלו"שון...../images/Emo13.gif

מה המצב<? בגלל שאני והילדים האחרים בבי"ס שלי הם ילדים מוכים (יענו נפגעים מהטרור כי אנחנו קרובים לשדרות ועזה...
) משרד החינוך החליט לשלוח אותנו לטיול ל123 השבוע בחרמון (יאי!~!!!!!!!!!!!!!) . ויום 4 חופש. בקיצור, ככל הנראה אני אנטוש אתכם לאיזה שבוע (יום רביעי הולכת לעשות ת.ז-הגיע הזמן, לא? כבר בת 17 והגיע צו2....). אזזזזזזזזזזזז, סתם רציתי שלא תדאגו (כן,בטח...). ותתגעגעו אליי!!!

י bLaCkY י

New member
פורים .... ?

לא יודעת ... אין לי רעיונות בכלל .......! פויה לי !!!!! שנה שעברה היה לי רעיון והוא לא יצא , אז לבשתי את מה שהיה והלכתי ... וזה היה סתם מבאס ... למי שיש רעיון - פליייייייייייייזז !!!
תודה

המ....

תחפשי לברבי...תלבשי נעלי עקב ורודות ושמלה זנותית, פאה בלונדה - וואלה!!! קיבלת ברבי!!!...ואם יש לך חברה, תעשי לה שפם, קוקו אסוף, חליפה, וואלה! קיבלת קן!!!!!..בהצלחה!!!

אוקיי...

תעשי לה קוקו, תלבישי אותה בגופיה, מכנס קצר כזה (עד הברך), המ...נעלי ספורט וזהו! קיבלת קן!

חשבתי להתחפש לילדה ש..

הורגת את כולם בסרט קרי... ללבוש שמלה, לשפוך עלי מיץ פטל, ללכת עם ידים ואצבעות ישרות וזהו!! קל, מגניפסט וזול!

yardenbm

New member
אומרים לי שאני דומה לה מאחור

בגלל השיער חיחי אבל לי יש כבר תחפושת

SAMAR

New member
מוהההההה!!!!!../images/Emo123.gif

אני התחפשתי לה שנה שעברה! יצא שולט! חברה שלי נפלה מהכיסה מרוב פחד!....חחחחחחח....לי גם קוראים סמרה! חחחחח!

למעלה