סוף שבוע של קלאב

ci175

New member
סוף שבוע של קלאב

Solstice - System F Stop dreaming - Jan Wayne (Original Mix) All Systems Go - Kenny Takito Vocal Remix) Sweet Harmony - Vincent Stormfield (Dumonde [DJ Dean Remix] The Frequency - DJ Digress (Wavetraxx Remix A1) Empire Of Pain - Agent Plant [Ibiza Club Mix] In The Club - Dogma (G&M Project Remix) Joyride - Vincent And Quentin (Technoboy Mix) Call It Hardstyle - Hose Trance The Music Of Life

ci175

New member
מי נתן לך לנהל פורום טראנס

לא צריך ליהיות פה רק פיסיכו קלאב טראנס זה קשור באמאאמא לפורום טראנס חלאס כבר גבר אף אחד כבר לא סובל אותך

MidNight Flame

New member
בשביל זה יש פורום מוזיקה אלקטרונית

דבר שני - אתה לא אוהב אותי? חבל... או שתישאר ותהיה בשקט או שתעוף מפה... תעצבן אותי ואני אעזור לך לעוף!

וואלה! מה הולך פה?

איזה מנהל אתה? אם אתה לא ממליץ על שירים? על מה אתה מדבר פה? על שטויות... איזה פורום זה? תן עניין אחי... תכניס דברים תן קישורים תן לנו להנות מהפורום... שואלים פה מאה פעם אם יש לך מה להמליץ אתה לא עונה... תן לנו את הכיף לבוא לפורום. אין פה כלום!!! אם לא תתחיל להכניס עניין בפורום אני ידאג לזה.

ELior

New member
פחחחחחחחחחחחחח..............

אחי אתה בפורום הלא נכון! "שירים" חחחח זה פורום טראנס עם לא הבנתה והבן אדם הביא המלצות שמתאימות לפורום מוזיקה אלקטרונית שאליו אתה צריך ללכת..(ומהר.....) "אם לא תתחיל להכניס עניין אני ידאג לזה" חחחחח איזה כלי! "תן לנו את הכיף לבוא לפורום" אחי זה סך הכל פורום לא לונא פארק בקיצור אתה לא בפורום הנכון אחי בלי ליפגוע...

למעלה